До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 модних образів вагітної Леї Сфез

У 2020 році багато які модні дівчата оголосили про свою вагітність. Слідом за скандинавської зіркою Перніль Тейсбек, стилісткою Вікі Радар і моделлю Ельзою Госк, прилучилася до бебі-буму й паризька модниця Лея Сфез. Цілком імовірно, що Лея вже перебуває на пізньому терміні вагітності, оскільки її живіт стає важко вміщати в джинси з високою посадкою. Проте дівчина знайшла десятки інших модних прийомів стилізації образів під час вагітності.

Лея уособлює собою справжню парижанку. Елегантний французький стиль з елементами недбалості простежується в усіх її образах. У гардеробі Сфез багато спокійних відтінків, трикотажних суконь, практичного деніму, базових футболок, жіночних твідових жакетів і смугастих брючних костюмів. Під час вагітності streetstyle-зірка любить поєднувати затишні об’ємні кардигани з перламутровими ґудзиками та блакитний денім, жокейські чоботи з лосинами та приталені жакети, шкіряні сукні з рукавами-ліхтариками та черевики-челсі, а також класичні пальта із затишними светрами. Vogue.ua зібрав 10 модних образів вагітної Леї Сфез.

Реклама

<b>лея сфез</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.