До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як модниці носять нову сумку Louis Vuitton Coussin

Модний Дім Louis Vuitton у жовтні 2020 року презентував свою колекцію весна-літо 2021, де показав нову модель сумки під назвою Сoussin. Колекція вже надійшла в продаж, а за стильним аксесуаром почалося справжнє модне полювання. Мільйони дівчат мріють розжитися на новинку бренду — універсальну м’яку сумку-подушку з ефектним ланцюжком і знімним ремінцем. Streetstyle-активістки не виняток — багато хто з них вже встиг похвалитися зірковим аксесуаром у себе на сторінці в Instagram.

Нова сумка Louis Vuitton Coussin постала як результат роздумів Ніколя Жеск’єра над різницею між маскулінністю й жіночністю. Дизайнер запропонував ефектну унісекс-модель, яку легко вписати абсолютно в будь-який гардероб. Стильна сумка вийшла у двох розмірах і шести кольорах: червоному, зеленому, молочному, чорному, хакі та срібному. Streetstyle-зірки й музи бренду вже полюбили модну сумку й показали десятки способів, із чим її носити. Перніль Тейсбек вибрала модель яскравого трав’янистого кольору й використала її як яскравий елемент у монохромному чорному образі, а Еміль Сіндлев зробила ставку на червоний колір, що має стильний вигляд із синім денімом. Тим часом топмодель Ромі Стрейд опублікувала серію знімків з різними образами, де одним незмінним елементом була молочна сумка Louis Vuitton Coussin. Більше образів streetstyle-зірок з новою it-сумкою дивіться в нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.