До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: які чорні сумки модниці носять щодня

Коли йдеться про базові сумки на щодень, перше, що спадає на думку, — це чорна сумка середнього розміру, у яку вміщається все потрібне. Така сумка є, напевно, чи не в кожної дівчини, адже її можна взяти на роботу, на побачення або вечірку. Streetstyle-зірки теж небайдужі до таких аксесуарів. У головних модниць Мілана, Парижа, Лондона та Нью-Йорка є в арсеналі по кілька актуальних чорних сумок, які вони використовують залежно від настрою, випадку або погодних умов. Розі Гантінгтон-Вайтлі, крім аксесуарів її улюблених брендів Bottega Veneta, The Row і Celine, цієї зими придбала собі модну сумку Prada.

Чорні сумки легко можуть стати найуніверсальнішим і найпрактичнішим позачасовим аксесуаром за умови, що вибиратимете класичні форми й фактури. У сезоні весна-літо 2021 бренди представили різноманітні варіації сумок, а модниці вже встигли придбати новинки й показати, як їх носити щодня. Німецькій блогерці Леоні Ганне припала до смаку акуратна сумка Prada Cleo, що є переосмисленою версією легендарної моделі 1990-х. Тим часом Матильда Джерф придбала собі сумку-хобо бренду By Far, який обожнює багато зірок, з-поміж яких Ірина Шейк і Кендалл Дженнер. Серед інших популярних сумок цього сезону такі: маленька версія Jodie Bottega Veneta, сумка-тоут Hourglass Balenciaga, практична Louis Vuitton Pont 9, зручна Christian Dior Caro й кілька варіантів Chanel і Hermes.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.