До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі двобортні пальта в колекціях весна-літо 2021

З кожним днем ​​весна дедалі ближче, а отже невдовзі ми замінимо затишні худі й джогери на легкі спідниці й невагомі блузи, а об’ємні пуховики — на модні пальта. Нового сезону дизайнери зробили акцент на двобортний силует і представили як класичні варіації цього крою, так і сучасні рішення. Двобортні пальта — універсальна й практична річ у гардеробі кожної дівчини незалежно від сезону. І якщо раніше подібні носила принцеса Діана й Жаклін Кеннеді, то нині двобортні пальта вибирає Гейлі Бібер, Кеті Голмс і багато які streetstyle-зірки головних Тижнів моди.

Lanvin

Двобортне пальто — класичний варіант верхнього одягу як для повсякденних зустрічей, так і вечірнього дрес-коду. У колекціях брендів весна-літо 2021 трапляються: приталені пальта Lanvin з масивними фігурними вилогами, елегантний варіант Schiaparelli з небанальними стилістичними деталями у вигляді золотих ґудзиків-сосків і сантиметрової стрічки на вилогах, а також пальто вільного крою Louis Vuitton, що задає невимушений і розслаблений стиль.

Реклама
Louis Vuitton
Schiaparelli
Fendi

Крім того, нового сезону на окрему увагу модниць заслуговують двобортні пальта з акцентом на рукавах. Дизайнери з особливою насолодою цієї весни експериментували з об’ємом, довжиною й силуетом цього елемента. Зокрема, Fendi представили білосніжне елегантне пальто з розкльошеними рукавами, Alexander McQueen запропонували романтичний силует у вигляді пишних рукавів, подібних до крил метеликів, а Max Mara прикрасили класичне бежеве пальто за допомогою зібраних рукавів біля зап’ястків.

Alexander McQueen
Max Mara

Vogue.ua зібрав 10 двобортних пальт, актуальних цього сезону.

<b>двубортные пальто 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.