До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинси + светр — елегантна модна формула на щодень

Незалежно від вашого стилю, поєднання джинсів і светра є одним з найбільш універсальних і поширених. З одного боку, теплий трикотаж, доступний у тисячі варіантів, з іншого — класика всіх часів, джинсові штани. Ця комбінація — далеко не банальна чи застаріла, навпаки, вона універсальна і зручна. Vogue.ua зібрав три ідеї для створення легких та дуже модних образів, які варто спробувати зараз і прийдешньої весни.

Чорні джинси + нюдовий светр + черевики

Реклама

Данка Софія Роу робить ставку на стриманий образ із тонкими фатальними нотками, поєднуючи мінімалістичний светр кремового кольору, втілення тренду "тихої розкоші", із чорними джинсами із високою посадкою та черевиками на пласкій підошві. Позачасовий і абсолютно шикарний, цей образ працює вдень, і вночі завдяки тонкому ременю, що підкреслює талію, і чорному шкіряному клатчу.

Джинси + светр товстої вʼязки + пальто + кросівки

Це квінтесенція образу моделей поза подіумом — символ стилю голландської супермоделі та художниці Саскії Де Брау. Об’ємний в’язаний светр ідеально поєднується з джинсами та класичними білими кросівками від Veja. Чорне пальто визначає міський стиль вбрання, тож варто додати лише рюкзак, який можна використовувати замість сумки.

Світлі джинси + класичний светр + балетки

Модель і інфлюєнсерка Клер Роуз робить вибір у бік найпростіших комбінацій, зосереджуючись на яскравих аксесуарах і класичній світлій палітрі. Джинси прямого крою, злегка великий светр вершкового кольору і відповідні мінімалістичні балетки — швидка формула успіху. Головна деталь — широкий коричневий ремінь у дусі 1970-х. Вбрання також доповнено парою протисонцевих окулярів та класичною сумкою.

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.