До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сірий денім — найактуальніший вибір цього року

У 2024 році класичний синій або чорний денім відступає на користь іншого не менш бажаного і легкого в поєднанні відтінку сірих джинсів. Останні покази довели, наскільки популярна ця хроматична яскравість так, що вони точно знайдуть свій шлях до кожного предмета жіночого гардероба.

Loewe
Loewe

Реклама

Найбільш впізнаваною моделлю деніму є сині джинси кольору індиго з кишенями та міцними заклепками, запатентовані Джейкобом Девісом і Леві Страуссом, кравцем і власником текстильної компанії, у 1873 році. Сьогодні це невід’ємна річ у гардеробі. Після повного захоплення модної арени коричневим денімом, натхненим стилем Y2K, у 2024 році сірий стане головним "джинсовим" кольором року.

Dior
Dior

Багато дизайнерів і брендів переглянули тренд, довівши, що сірі джинси можна носити з усім. У Loewe їм надали дуже високу посадку та замінили ними костюмні штани, переосмисливши лінії типового офісного одягу. У Diesel денім був представлений у total-образі, а Марія Грація К’юрі для Dior перетворила його на комплект, що містить спідницю та жакет, водночас шикарний і повсякденний. Звісно, знаменитості також користуються цим трендом: Белла Гадід була помічена на вулицях Нью-Йорка в джинсах великого розміру. Bootcut, приталені, з низькою посадкою, спідниці, сукні та жакети: сірий денім був скрізь на вулицях світових Тижнів моди, замінюючи вічні сині та чорні джинси.

Белла Гадід
Белла Гадід

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.