До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 6 елегантних штанів, що будуть у моді цієї весни

Все, що потрібно для створення стильного образу, пара елегантних штанів. Це не обов’язково означає вибір найновішої моделі з подіуму, адже тренди сезону весна-літо 2024 пропонують багато варіацій між тканинами, кольорами та кроями. Від атласу й оксамиту до леліток та моделей з розрізами: Vogue.ua зібрав 6 штанів, які мають зʼявитися у вашому гардеробі вже зараз.

Штани-кльош

Реклама

Штани-кльош мають особливо стильний крій завдяки приталеному силуету у верхній частині, який потім розширюється від коліна донизу. Їх ідеально поєднувати із сорочкою приталеного крою або зі светром з високою горловиною і обʼємним силуетом.

Оксамитові штани

Оксамитові штани є обов’язковими в зимовому гардеробі, особливо для більш класичних і шикарних виходів. Модниці радять носити їх з відповідним жакетом чи блейзером або, навпаки, з теплим светром. Вони також ідеальні для перших днів весни, коли температура ще недостатньо висока для бавовни та льону.

Атласні штани

Атласні штани — це вічна класика, яка пасує для всіх типів "особливих випадків": від найурочистіших вечерь до памʼятних подій. Окрім моделей чорного кольору, варто також звернути увагу на штани, доповнені делікатним мереживом.

Приталені штани

Тенденція розслаблених штанів, безсумнівно, є однією з найсильніших цьогоріч — і вона залишиться з нами й прийдешньої весни. Їх можна носити практично з чим завгодно: від елегантних і яскравих укорочених топів до сорочок, а також просто з улюбленим светром або водолазкою.

Штани з лелітками

Штани з лелітками — це одяг, який непросто носити та поєднувати, але він необхідний для створення елегантних та веселих образів. Одним із трендів сезону стане їхнє поєднання з жакетами та сорочками в тон, звісно, ​​всипаними лелітками.

Штани з розрізами

Від класичних моделей із завищеною посадкою з вузькими штанинами до більш сучасних, із мінірозрізами спереду — поєднуйте улюблений варіант з елегантними "голими" сорочками та простими босоніжками.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.