До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші джинсові шорти весна-літо 2023

Джинсові шорти — основа модного літнього гардероба кожної дівчини. Цей базовий і універсальний елемент стилю підійде як для пляжного відпочинку, так і для повсякденних міських образів. Головне — правильно обрати довжину та фасон. У цьому сезоні в тренді опинилися різні моделі, як-от сміливі мікрошорти з високою талією, моделі з необробленими краями, варіанти з гламурним декором та стримані шорти-бермуди. Vogue.ua зібрав наймодніші джинсові шорти в колекціях сезону весна-літо 2023, якими варто поповнити свій стиль.

Bally
Bally

Реклама

Серед наймодніших моделей цього сезону — ультракороткі шорти із високою посадкою. Такі пари можна знайти в колекціях Etro (шорти з принтом), Rotate (блакитні пари з блискучими елементами) та Diesel (рвані мінішорти). Для дівчат, які не готові до таких сміливих експериментів, дизайнери запропонували короткі шорти, але вже з прикритими сідницями. Так, у Bally ми бачили лаконічні джинсові шорти в парі зі шкіряною сорочкою, у Iro — сині шорти з необробленими краями в дуеті з босоніжками-танга і шкіряним жакетом, у GCDS — рвані шорти зі спокусливим боді, а у Isabel Marant — білий денім із романтичною блузою із напівпрозорої тканини.

Iro
Iro

GCDS
GCDS

Isabel Marant
Isabel Marant

Etro
Etro

Diesel
Diesel

Rotate
Rotate

Крім джинсових спідниць, цього сезону варто придивитися також до шортів з деніму. Для міських образів дизайнери пропонують вибирати подовжені пари до колін. Так, Jacquemus показали обтислі капрі із синього деніму, які бренд пропонує носити із сорочками вільного крою та гостроносими балетками. Тим часом Givenchy зробили ставку на утилітарні шорти-бермуди з накладними кишенями в парі з короткими топами.

Givenchy
Givenchy

Jaquemus
Jaquemus

Vogue.ua зібрав наймодніші джинсові шорти цього сезону.

<b>Off-White</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.