До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 простих і стильних способів носити біркенштоки

Одягатись невимушено — це дуже особливе мистецтво, і непоказне універсальне взуття Birkenstock є секретним інгредієнтом легких образів на щодень. Просто подивіться на деякі з останніх виходів Кеті Голмс і Кендалл Дженнер, і вам стане зрозуміло, чому вони обирають Birkenstock. Любите ви їх чи ні, але ніхто не може заперечити відчуття легкості та комфорту під час носіння слайдерів Arizona або сабо Boston. Ми зібрали 6 простих способів стилізувати біркенштоки у 2023 році на прикладі знаменитостей.

Джуліанна Мур

Позачасові предмети гардероба ніколи не підведуть вас, і Джуліанна Мур добре знайома з цим правилом. За прикладом акторки інвестуйте у високоякісні білі футболки, блейзери вільного крою та майстерно пошиті джинси, щоб кожен повсякденний образ мав успіх. І не забудьте додати взуття Birkenstock.

Реклама

Джуліанна Мур
Джуліанна Мур

Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер є фанаткою зручних, але водночас ультрастильних речей — від кросівок Adidas Samba до зручних сабо Birkenstock Boston. Наслідуйте її приклад і цієї зими створюйте багатошарові повсякденні образи з яскравими елементами, як-от її пальто і об'ємний шарф The Row.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Ельза Госк

Ельза Госк додала стильності простій максісукні, поєднавши її із зухвалою шкіряною курткою та слайдерами Birkenstock Arizona. Професійна порада: це взуття виглядає так само ефектно в поєднанні зі шкарпетками, особливо прикрашеними рюшами.

Ельза Госк
Ельза Госк

Кеті Голмс

Ви завжди можете покластися на трикотажний комплект, щоб не гаяти часу на комбінування речей. Радимо звернути увагу на стиль Кеті Голмс і спробувати ще додати картату сорочку під джемпер для максимального тепла.

Кеті Голмс
Кеті Голмс

Трейсі Елліс Росс

Якщо сумніваєтеся, як носити біркенштоки, зробіть ставку на чорний одяг, надихнувшись стилем Трейсі Елліс Росс. Не завадить додати річ із невеликим логотипом, як-от культовий топ Prada.

Трейсі Елліс Росс
Трейсі Елліс Росс

Гвінет Пелтроу

У теплий сезон пропонуємо носити біркенштоки за прикладом Гвінет Пелтроу. Вона комбінує шорти до колін із життєрадісним яскраво-червоним кардиганом.

Гвінет Пелтроу
Гвінет Пелтроу

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.