До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Ukraine Showcase 2024: бренд GUNIA PROJECT

Vogue Ukraine Showcase – унікальна подія для української модної індустрії, що популяризує її на світовій арені – повертається. 3 березня у рамках офіційного розкладу Тижня моди у Парижі команда українського Vogue знову представить найкращих українських дизайнерів інсайдерам модного світу – міжнародній пресі, баєрам, інфлюенсерам. Розповідаємо про учасників цього року.

GUNIA PROJECT

Дата заснування: 2019
Сайт / Instagram: guniaproject.com.ua, @gunia_project
Клієнти: Келлі Разерфорд, Кайлі Дженнер, Олена Зеленська

Реклама

Наталя Каменська та Марія Гаврилюк
Наталя Каменська та Марія Гаврилюк

GUNIA — бренд виняткових речей, заснований у 2019 році Марією Гаврилюк та Наталею Каменською. У своєму дизайні GUNIA інтерпретує естетику української традиції різних епох та опікується відродженням та розвитком майстерності. Речі виробляються в майстерні бренду або існуючих артизанальних мануфактурах країни.

З моменту свого створення бренд отримав визнання за глибоку взаємодію з традиційною культурою та здатністю представляти її сучасним та образним способом. За роки існування GUNIA розширив свій асортимент, додавши розписану ручну кераміку, шовкові вироби та в'язані аксесуари, одяг, прикраси та предмети декору.

Кожна колекція GUNIA — це унікальне поєднання дизайнерського мислення та глибоких етнографічних досліджень. Бренд використовує народні ремесла, звертаючи увагу на найменші деталі традиційної культури, щоб створити дизайнерські твори, які ідеально відповідають потребам повсякденного життя. Бренд надихається, але не копіює народне мистецтво.

GUNIA — посол української культури. Продукція була подарована японському імператору Нарухіто, Бріжит Макрон, Борису Джонсону та багатьом іншим видатними діячами. Президент України Володимир Зеленський представив виріб бренду Папі Франциску у Ватикані.

Beauty-партнер заходу: MAKEUP

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.