До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Ukraine Showcase повертається у Париж

3 березня в Парижі вдруге відкриється Vogue Ukraine Showcase. Унікальна подія для української модної індустрії, що популяризує її на світовій арені, пройде в оновленому форматі. В межах офіційного розкладу Тижня моди в Парижі команда Vogue Ukraine представить українських дизайнерів та митців міжнародній пресі, баєрам та інсайдерам модного світу.

Реклама

Цього року в центрі Парижа, неподалік Вандомської площі, за підтримки видавничого Дому Condé Nast та Федерації високої моди Франції відбудеться другий Vogue UA Showcase. Він пройде в оновленому форматі та складатиметься з кількох частин. Перша – експозиція українських брендів, для якої кожен з дизайнерів готує ексклюзивний образ, що розкриває сутність марки.

Друга частина – виставка світлин з фотоесе, яке для весняного числа Vogue Ukraine Edition знімав всесвітньо відомий британський фотограф в Україні. Презентація нового випуску відбудеться під час відкриття Vogue UA Showcase.

Остання частина – це артпроєкт, оформлений у музейний gift shop, в якому можна буде придбати колекційні видання Vogue, а також сувенірну продукцію, спеціально розроблену на честь заходу. Частина прибутку з продажів магазину буде направлена до фонду "Ветеранка", з яким співпрацює видання.

"Нам важливо нагадати світу, що українська культура, мода та мистецтво посідають рівноправне місце на глобальній мапі, – розповідає Веня Брикалін, головний редактор Vogue Ukraine. – А де зробити це краще, ніж під час Тижня моди у Парижі? 2022 року ми отримали багато позитивних відгуків від гостей та учасників заходу, і це надихнуло нас продовжити проєкт. Дипломатія м'якої сили справді працює, і наша команда робить усе, щоб ім'я України звучало на світовій культурній арені". Також гостей очікує відеозвернення першої леді України Олени Зеленської, яка протягом багатьох років підтримує українську модну індустрію та на власному прикладі демонструє, що носити Made in Ukraine – це почесно.

Офіційне відкриття Vogue UA Showcase за підтримки beauty-партнера MAKEUP відбудеться цієї неділі, а в понеділок 4 березня експозиція буде відкрита для широкої публіки за адресою: 18 bis rue d’Anjou 75008 Paris.

Анна Вінтур на презентації Vogue Ukrainian Designers Showcase 2022
Анна Вінтур на презентації Vogue Ukrainian Designers Showcase 2022

Нагадаємо, що у вересні 2022 року у Парижі пройшов перший Vogue UA Ukrainian Designers Showcase, який об'єднав 17 українських брендів, познайомитися з якими прийшли понад 300 гостей. Однією з перших була головна редакторка Vogue US та Global Chief Content Officer Анна Вінтур, яка активно підтримує українську модну індустрію. Також у простір L’ECLAIREUR 17 в той вечір завітали засновник Business of Fashion Імран Армед, редакторка британського Vogue Сара Гарріс, директорка моди американського Vogue Вірджинія Сміт, директорка з модних колаборацій Instagram у Європі Клара Корнет та багато інших. Згадуємо, як це було, за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.