До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Ukraine Showcase 2024: бренд BEVZA

Vogue Ukraine Showcase – унікальна подія для української модної індустрії, що популяризує її на світовій арені – повертається. 3 березня у рамках офіційного розкладу Тижня моди у Парижі команда українського Vogue знову представить найкращих українських дизайнерів інсайдерам модного світу – міжнародній пресі, баєрам, інфлюенсерам. Розповідаємо про учасників цього року.

BEVZA

Дата заснування: 2006
Сайт / Instagram: bevza.com, @bevza
Клієнти: Емілі Ратаковскі, Белла Гадід, Дакота Джонсон

Реклама

Світлана Бевза
Світлана Бевза

BEVZA — один з найвідоміших українських брендів жіночого одягу, створений Світланою Бевзою у 2006 році. Ключовий підхід дизайнерки до створення одягу визначається вишуканою мінімалістичною естетикою. Витончені чисті силуети та чіткий крій — це основи кожної колекції. Окрім того, бренд досліджує ідею домінування білого кольору в моді. Таким чином саме білий одяг завжди відіграє головну роль у колекціях.

BEVZA весна-літо 2024
BEVZA весна-літо 2024

Оновлені та переосмислені українські традиційні коди — ще одна торгова марка BEVZA. У своїх колекціях Бевза досліджує національну спадщину й переосмислює етнічні символи та культурні коди. В колекціях бренду з'являються вироби ручної роботи, які створюються українськими майстрами з метою відновлення унікальних національних ремесел.

BEVZA весна-літо 2024
BEVZA весна-літо 2024

У BEVZA вірять у важливість етичного ставлення до природи. З цієї причини бренд розробляє високоякісні речі, виготовлені для довготривалого носіння. Для виготовлення одягу та аксесуарів бренд використовує технології з нульовими відходами, стокові тканини та перероблені пряжі — все це сприяє сталості у виробничому процесі.

BEVZA весна-літо 2024
BEVZA весна-літо 2024

Beauty-партнер заходу: MAKEUP

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.