До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Схоже, Кім Кардаш'ян стала новим обличчям Marc Jacobs

Ще один сезон, ще одне несподіване обличчя рекламної кампанії. Цього разу Марк Джейкобс опублікував в Instagram допис, аби анонсувати нову зірку, яка стала обличчям його однойменного бренду. Й хоча на фото видно лише одне око та трохи рота, очевидно, що Кім Кардаш'ян — його головна муза в сезоні осінь-зима 2023/2024.

Відповідно до підпису в публікації, вся кампанія буде представлена 9 серпня. Очікуємо побачити Кім в найкращих предметах колекції, зокрема крутих парках, коктейльних сукнях та чоботах Kiki.

Реклама

Кім Кардаш'ян пішла стопами Вайнони Райдер, Памели Андерсон, Періс Гілтон і Нікі Мінаж, які в останні сезони брали участь у рекламних кампаніях для головної лінії Marc Jacobs або її дочірньої лінії бренду Heaven.

В Instagram розділ коментарів, як не дивно, вже поляризований: одні шанувальники оголосили цей крок культовим, а інші засудили дизайнера. Але Джейкобс ніколи не уникав суперечок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.