До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардаш'ян у шкіряному бікіні в новій кампанії SKIMS

Бренд одягу й білизни Кім Кардаш'ян SKIMS за роки свого існування прославився зірковими рекламними кампаніями. За останні кілька місяців лейбл представив знімання з музичними зірками Ice Spice, PinkPantheress і SZA, а також усією великою родиною Snoop Dogg. Але цього разу SKIMS відходить від свого традиційного формату студійних кампаній й представляє креативне знімання авторства Стівена Кляйна із самою Кім у головній ролі.

Реклама

Демонструючи останні колекції SKIMS Rubberized Scuba та Faux Leather для плавання, на фото засновниця бренду позує серед безлічі моделей в антуражі, натхненному естетикою 1990-х. На знімках Кім виглядає розслабленою в останніх комплектах зі штучної шкіри та сидить на газоні поруч із яскравим блакитним басейном, або ж використовує когось з моделей замість шезлонга. Це зі смаком хаотичне знімання, яке пропонує свіжий погляд на SKIMS.

"За ці роки ми зі Стівеном співпрацювали над багатьма знаковими образами, і я вдячна, що ми знову співпрацюємо зі SKIMS для нової кампанії, — сказала Кардаш'ян про роботу Кляйна над кампанією. — Його творчий підхід і бачення цієї колекції — це саме те, що робить його неймовірним фотографом, яким він є сьогодні".

Колекції для плавання Rubberized Scuba та Faux Leather від SKIMS презентують 27 червня у вебмагазині бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.