До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бенедикт Камбербетч знявся в новій кампанії Prada

Бенедикт Камбербетч став ще одним відомим актором, який поповнив список амбасадорів італійського модного Дому Prada.

Бенедикт Камбербетч у рекламній кампанії Prada сезону осінь-зима 2023/2024
Бенедикт Камбербетч у рекламній кампанії Prada сезону осінь-зима 2023/2024

Реклама

Позуючи у темно-стильному пальті поруч з орхідею в величину його зросту, Бенедикт Камбербетч очолює рекламну кампанію Prada сезону осінь-зима 2023/2024. Разом з ним у кампанії бренду зʼявилися молоді голлівудські зірки, зокрема його колега у фільмі "У руках пса" Коді Сміт-Макфі. Австралійська кінозірка позує одягненим в темно-коричневий бомбер і приталені штани.

Коді Сміт-Макфі у рекламній кампанії Prada сезону осінь-зима 2023/2024
Коді Сміт-Макфі у рекламній кампанії Prada сезону осінь-зима 2023/2024

Відповідно до бачення фотографа Віллі Вандерперре кампанія досліджує "вічні, позачасові цінності людства, універсальні емоції", такі як краса, турбота та любов. Великі квіти у зніманні слугують метафорою "краси між повсякденням і надзвичайним". Сценарій відео, яке супроводжує рекламну кампанію Prada, був написаний Майклом Каннінгемом, лауреатом Пулітцерівської премії та автором роману "Години". Ролик демонструє кожного учасника кампанії у парадоксальній уявній розмові з квітами.

Камбербетч зіграє головну роль у майбутньому 37-хвилинному фільмі Веса Андерсона, адаптації "Чудової історії Генрі Шугар" Роальда Даля для Netflix.

Лауреат премій BAFTA, "Еммі" та номінант на премії "Оскар" і "Золотий глобус", Камбербетч нещодавно зіграв роль Доктора Стренджа у фільмі Marvel "Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля". Також він був призначений Командором ордена Британської імперії в Букінгемському палаці за заслуги в виконавському мистецтві та благодійності у 2015 році покійною королевою Єлизаветою II.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.