До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардаш'ян у трейлері 12-го сезону "Американської історії жахів"

Цього літа на екрани повертається популярний серіал Райана Мерфі "Американська історія жахів". 12-ий сезон отримав назву "Американська історія жахів: Вразливий", і на нас очікує кілька яскравих акторських появ. Ще кілька місяців тому Кім Кардаш'ян натякнула в інстаграмі, що зіграє в цьому серіалі — і ось телеканал FX представив перший тизер. З нього зрозуміло, що у нових серіях ми дійсно побачимо Кардаш'ян, а також Кару Делевінь та Емму Робертс, яка знялася в п'яти попередніх сезонах "Американської історії жахів".

Реклама

У короткому тизері ми бачимо Кім Кардаш'ян у чорній сукні та білій перуці, яка колисає на руках немовля. За кадром звучить моторошна пісня Rock-a-bye Baby, від якої на шкірі виступають сироти. Також у ролику показано кілька біловолосих танцівниць, які розмахують чорними кігтями. В основі сценарію 12-го сезону — книжка "Вразливий стан" письменниці Даніель Валентайн.

А ось як звучить офіційний синопсис.

"Анна Олкотт відчайдушно хоче мати сім’ю. Але коли вона намагається завагітніти за допомогою ЕКЗ, починає підозрювати, що хтось докладає зусиль, аби цього ніколи не сталося: раптово губляться найважливіші ліки, а призначення переносяться без її відома. Анна впевнена, що за нею стежать. І коли вона нарешті вагітніє, хтось вдирається до її будинку і викрадає знімок УЗД. Але попри все, через що пройшла Анна, навіть її чоловік не хоче повірити, що хтось грається з нею. Згодом лікарі кажуть жінці, що вона втратила дитину. Незважаючи на своє горе, Анна ігнорує лікарів, тому що вона все ще відчуває ворушіння малюка. Ізольована у віддаленому засніженому містечку, Анна впевнена, що той, хто стежив за нею, наближається. І оскільки її симптоми стають все жахливішими, вона не може не замислюватися, що саме росте всередині неї".

Поки невідомо, кого зіграють Емма Робертс і Кім Кардаш'ян, хоча канал FX підтвердив що роль Кім була написана спеціально для неї. (Кардаш'ян і Раян Мерфі є друзями, і відомо, що продюсер був вражений виступом Кім в Saturday Night Live у 2021 році.) В інтерв'ю для The Hollywood Reporter Мерфі описав роль Кардаш'ян як "веселу, стильну і надзвичайно жахливу", додавши, що "цей сезон амбітний і не схожий ні на що, що ми коли-небудь робили".

Для Кардаш'ян вихід серіалу може означати початок абсолютно нової глави в її еклектичній кар'єрі. Зрештою, Мерфі має досвід залучення популярних селебріті до Голлівуду. Лише через три роки після того, як він узяв Леді Гагу на роль в п’ятому сезоні "Американської історії жахів", вона продовжила кар'єру, знялася у фільмі "Народження зірки" і невдовзі отримала "Оскара". Якщо новий сезон "Американської історії жахів" виправдає ажіотаж, хто знає, яке майбутнє очікує Кім Кардаш'ян.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.