До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джеймі Дорнан — нове обличчя Loewe

Британський актор Джеймі Дорнан став новим обличчям модного бренду Loewe.

Реклама

Джеймі Дорнан офіційно став амбасадором іспанського модного Дому Loewe та знявся у новій осінньо-зимовій кампанії. Над зніманням він працював під керівництвом креативного директора бренду Джонатана Андерсона.

Дорнан почав свою кар'єру як модель, з'являючись у кампаніях таких брендів, як Calvin Klein, Dior і Giorgio Armani. Лише пізніше він зайнявся акторством і здобув світову славу, зігравши головну роль у фільмі "П’ятдесят відтінків сірого". У 2022 році він з'явився у головній ролі в драматичному серіалі "Турист".

На знімках рекламної кампанії Loewe Menswear осінь-зима 2023/2024 41-річний актор одягнений в прості й базові речі. На одному зображенні Дорнан позує у синіх джинсах, чорному кардигані та коричневих черевиках, а біля вуха тримає білу мушлю. На інших знімках кампанії — одягнений у сіре пальто, світлі джинси та тримає одну з фірмових сумок-пазлів іспанського бренду коричневого кольору.

Дизайнер Джонатан Андерсон опублікував відео на своїй сторінці в інстаграмі, на якому видно, як Дорнан читає автобіографічний роман американського письменника Джеймса Фрея "Мій друг Леонард". "У мене є собака на ім'я Леонард, тому для мене це знімання має подвійне значення", — каже Дорнан, сміючись на камеру.


Дорнан з'явився в першому ряду чоловічого показу Loewe на Тижні моди в Парижі у березні цього року, возз'єднавшись із колегою по фільму "Белфаст" Катріоною Балф, яка також була серед гостей.

Як креативний директор бренду, Джонатан Андерсон зробив собі ім’я завдяки майстерно виготовленим і трохи сюрреалістичним дизайнам як у Loewe, так і у своєму власному бренді JW Anderson. Він потрапив у заголовки газет у лютому 2023 року після того, як розробив яскраво-червоний комбінезон Ріанни для виступу на Super Bowl. Нещодавно він створив образ для Бейонсе для її Renaissance World Tour, зокрема сюрреалістичний блискучий комбінезон із чорними руками.

Серед інших знаменитостей, які раніше з’являлися в рекламних кампаніях Loewe, — зірка "Білого лотоса" Обрі Плаза, ірландська акторка Рут Негга та легендарний актор Ентоні Гопкінс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.