До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це офіційно: Victoria's Secret скасували щорічне шоу

Чутки про те, що щорічне шоу Victoria's Secret вперше за 25 років скасують, з'явилися ще в липні, проте тільки зараз інформацію офіційно підтвердило керівництво компанії. "Ми вважаємо, що важливо розвивати інші канали взаємодії з потенційними покупцями Victoria's Secret, – сказав Стью Бурдерфер, генеральний директор материнської компанії Victoria's Secret L Brands. – Ми взаємодіятимемо з ними, але способами, за масштабами зовсім несхожими на модний показ. Ми будемо спілкуватися з клієнтами різними шляхами, включно з соціальними мережами та іншими каналами".

Victoria's Secret, 2017

За останні роки Victoria's Secret критикували за збереження застарілих стандартів краси в позиціонуванні бренду. Так, Ед Разек, колишній директор з маркетингу VS, сказав в одному зі своїх інтерв'ю, що в показах Victoria's Secret не повинні брати участь моделі плюс-сайз або трансгендери. Після скандалу його звільнили, а компанія додала своїх перших плюс-сайз і модель-трансгендера, але було вже надто пізно.

Реклама
Показ Victoria's Secret , 2018
Victoria's Secret, 2017
Victoria's Secret, 2017

Зараз компанія перебуває на етапі ребрендингу і намагається впоратися з першою кризою з моменту дебютного показу 1995 року: акції Victoria's Secret впали на 28 відсотків цього року, продажі знизилися, а рейтинги шоу були найнижчі за всю його історію. Тоді як бренд спідньої білизни Savage x Fenty, запущений Ріанною, володіє актуальним сьогодні позиціонуванням і має всі шанси стати успішним. Vogue.ua згадує дебютні виходи найвідоміших "ангелів" Victoria's Secret.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.