До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ralph Lauren випустили колекцію до річниці серіалу "Друзі"

Де Рейчел Грін, персонаж Дженніфер Еністон у "Друзях", працювала протягом п'яти років? Відповідь: у Ralph Lauren. А сам дизайнер навіть знявся в одному з епізодів культового серіалу.

Ральф Лорен у серіалі "Друзі"

На честь ролі бренду в серіалі і 25-ї річниці прем'єри шоу – Ralph Lauren у партнерстві з Warner Bros. Consumer Products створив колекцію одягу Wear to Work, натхненну стилем Рейчел Грін.

Реклама
Дженніфер Еністон у серіалі "Друзі"
Дженніфер Еністон у серіалі "Друзі"
Дженніфер Еністон у серіалі "Друзі"
Дженніфер Еністон у серіалі "Друзі"

Капсула складається з частин колекцій бренду Polo і Lauren Ralph Lauren, і включає вовняні костюми і водолазки оновлених форм та силуетів, зокрема штани з чорної шкіри, міді- і мініспідниці з замші, а також жакети з оксамиту, штучного леопарда і пурпурової короткої шерсті. Знакові речі лейблу, як-от костюми в смужку, піджаки з емблемами і аксесуари у стилі кінного спорту, теж інтерпретували під персонажів.

Колекцію представлять у нью-йоркському універмазі Bloomingdale's 21 і 22 вересня. У покупців буде також можливість зайти за безкоштовною чашечкою кави в відтвореному кафе Central Perk, де герої серіалу постійно проводили час. А до 27 вересня покупці можуть відвідати відтворений в торговому центрі кабінет Рейчел.

Ralph Lauren x Friends

Колекція буде доступною по всьому світу в обраних магазинах Ralph Lauren і на RalphLauren.com з 18 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.