До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Pucci весна-літо 2024 — справжня італійська розкіш

Культовий принт Vivara, 71-річна Ізабелла Росселіні на подіумі, гід містом від Каміль Мічелі та кінематографічне шоу за участі супермоделей 2000-х у стінах палацу епохи Ренесансу. Все це римський показ Pucci весна-літо 2024.

Pucci весна-літо 2024
Pucci весна-літо 2024

Реклама

Каміль Мічелі продовжує свій гран-тур Італією. Після острову Капрі, де Еміліо Пуччі відкрив свій перший бутик у 1951 році, та Флоренції, родового гнізда сім’ї маркізів, де торік пройшов дебютний показ нової дизайнерки, цього квітня Pucci провели шоу у Римі — у Вічному місті засновник легендарного бренду жив з 1962-го до 1973-го.

Статус ікони джетсету old money 60-х вимагає знакових локацій, тому Мічелі обрала для показу один із найвеличніших музеїв — ренесансний палаццо Альтемпс, у стінах якого зберігаються скульптури періоду стародавньої Греції з приватних колекцій римських аристократів. На їхньому фоні через розкішні камерні зали з фресками дефілювали моделі: шоу відкрила бездоганна 54-річна Крісті Тарлінгтон, за нею йшли 50-річна Єва Герцигова та 42-річна Маріякарла Босконо, а закривала шоу 71-річна актриса Ізабелла Росселіні.

Крісті Тарлінгтон на показі Pucci весна-літо 2024
Крісті Тарлінгтон на показі Pucci весна-літо 2024

Єва Герцигова на показі Pucci весна-літо 2024
Єва Герцигова на показі Pucci весна-літо 2024

Маріякарла Босконо на показі Pucci весна-літо 2024
Маріякарла Босконо на показі Pucci весна-літо 2024

Ізабелла Росселіні на показі Pucci весна-літо 2024
Ізабелла Росселіні на показі Pucci весна-літо 2024

Показ весна-літо 2024 під назвою Vivara присвячений культовому принту, який Еміліо створив у 1965 році. Як і більшість візерунків маркіза-дизайнера, він народився в небі: Пуччі був військовим пілотом і надихався видами пейзажів з висоти. Вівара — невеликий острів поряд з Прочідою у Неаполітанській затоці, і сповнені життя кольори моря, зелені, скель та південних квітів наштовхнули його на створення кольорової геометрії, яка не втратила своєї актуальності і сьогодні. Для перших рекламних кампаній принт Vivara малювали прямо на тілі моделі Верушки, а у відео однойменного парфуму знімалася Катрін Денев.

Pucci весна-літо 2024
Pucci весна-літо 2024

Еміліо Пуччі влаштував революцію у сфері одягу для канікул на березі моря. Замість прісних формальних суконь повоєнних років він запропонував жінкам вільні силуети, насолоду власним тілом, радість кольорів та експресію візерунків. Цієї філософії дотримується і Каміль Мічелі у своїй новій колекції, з якої цього літа точно захочеться приміряти шовкову сукню-шарф, топи-бралети з мікрошортами та спідниць у стилі гіпі, а також неймовірно розкішні довгі каптани та кейпи з принтованого махрового оксамиту. Стиль 1960-х домінує на пляжі і в місті: спідниці-трапеції з лоферами на широкому підборі, хустки каре як знаковий аксесуар, широкі золоті браслети у дусі етнолюкс.

Принти — основа ДНК Pucci, тому однією Vivara Мічелі було не обійтись. Дизайнерка освіжила також культовий візерунок Cigni, натхнений граціозним закрутом шиї лебедя; Chiave — психоделічні смуги, а також Marmo — мармуровий малюнок, який має особливо ефектний вигляд на денімі.

Pucci весна-літо 2024
Pucci весна-літо 2024

Гід Римом від Каміль Мічелі

Музеї: Galleria Borghese, Villa Farnesina, Galleria Spada, дім художника Джакомо Балла, Villa Giulia, Musei Capitolini.

Церкви: Sant’Antonio Dei Portoghesi, Santa Costanza, San Luigi dei Francesi.

Шопінг: книги в Antica Libreria Cascianelli, піжами в Schostal, годинники в Nunc Orologi, прикраси в Gisci, вінтажні меблі в Galleria dei Coronari.

Їжа: піца в Pizzeria da Baffetto, кава в Sant’Eustachio, морозиво в Giolitti та Ciampini, випічка в Roscioli, обід в Da Enzo Al 29, Settimio та Osteria Der Belli, вечеря у Pierluigi, Camponeschi, Dal Bolognese, Nino та La Buvette.

<b>Pucci ss2024</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.