До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Квіткові принти та скульптурні силуети в колекції Poustovit весна-літо 2024

Бренд Poustovit — один із найромантичніших на українській модній сцені. Вже понад 25 років дизайнерці Лілії Пустовіт вдається підтримувати тендітний баланс між підкресленою жіночністю та тихою елегантністю. Не стала винятком нова весняно-літня колекція.

Реклама

Ніжні сукні з квитковим принтом Лілія Пустовіт поєднує цієї весни з урбаністичними костюмами та довгими жакетами в стриманих кольорах, а характерові силуетам додають об'ємні рукави. Також дизайнерка активно експериментує з різноманітними фактурами тканин. Є в колекції і знакові для Poustovit елементи, наприклад, принт із квітами каштанів. Основними кольорами в цьому сезоні стали білий і чорний — вони не відволікають від скульптурності форм і демонструють інший бік естетики Poustovit.

Лілія Пустовіт однією з перших в Україні почала працювати з національними мотивами, задовго до того як автентика стала модною. В колекції весна-літо 2024 дизайнерка делікатно продемонструвала, що ця частина ДНК бренду нікуди не ділася — на одній із суконь поділ прикрашений автентичною вишивкою, а на інших речах можна роздивитися деталі в техніці рішельє — здалеку вони нагадують традиційні українські витинанки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.