До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Темна і світла сторона жінки: колекція Katimo весна-літо 2024

Український бренд Katimo представив колекцію весна-літо 2024. "Katimo SS’24 — це перехід до наступної естетичної фази, — зазначають у бренді. — Протилежності притягнулися та утворили гармонію. Приховане забажало стати явним. Місяць вийшов із тіні, опинившись в центрі нової колекції".

Реклама

Згадки про фемінний символізм Місяця зустрічаються ще в грецькій міфології та культурі корінних народів. А якщо розмірковувати про жіночу природу, зв’язок помітний неозброєним оком. Знаходячись у невпинному русі, Місяць змінює власні фази, і ці зміни сягають Землі. Разом із сонячним світлом він відбиває жіночу трансформаційність, тиху та впевнену силу. Ці ідеї склали основу дизайну колекції Katimo весна-літо 2024.

Силуети суконь, спідниць і топів наслідують лінії тіла. Вирізи інтерпретують контури півмісяця. Повний Місяць з’являється на футболці в техніці discharge printing та в декорі кардигана — це чи не єдині об’ємні речі в колекції. Лазерна перфорація на лонгсліві нагадує малюнок кратерів. В’язані вироби виготовлені з органічної бавовни, а напівпрозорі матеріали стирають межу між стриманістю та сміливістю.

Денім і трикотаж проходять спеціальні етапи виварювання та фарбування, аби досягнути необхідного ефекту. Образи починаються з оновленої лінії білизни, а завершуються аксесуарами зі шкіри напа та прикрасами з 24-каратною позолотою. Виявляється, що елегантність може бути відвертою. Дизайн охоплює широкий стилістичний спектр, від елементів гранжу до класики, від повсякденних футболок до жакета з натуральним пір’ям, що також може стати повсякденним. В новій колекції Katimo жінка визнає свою багатогранність і відкрито досліджує її. Цінує кожен зі своїх проявів, світлу і темну сторони, адже завжди залишається собою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.