До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кубинські пристрасті: Наталія Гоцій у рекламній кампанії Frolov

Любов Наталії Гоцій до бренду Frolov відома давно — модель часто вибирає для червоних доріжок вбрання бренду й виходить у ньому на подіумі. Нова частина цього роману — рекламна кампанія Frolov з участю української топмоделі.

Рекламна кампанія FROLOV

Зняв рекламну кампанію сам Іван Фролов, який зізнається, що процес фільмування нівелює певні бар’єри між ним і глядачем. Все буде показано саме так, як бачить і відчуває дизайнер. Наталія Гоцій цей досвід коментує так: "Мені було цікаво взяти участь у такому експерименті й сумнівів не було, що Ваня як творець колекції бачитиме її по-особливому в кадрі. Інтрига, сексуальність, флірт і водночас — характер і впевненість у собі — такі відчуття викликає в мене FROLOV".

Реклама
Рекламна кампанія FROLOV
Рекламна кампанія FROLOV
Рекламна кампанія FROLOV

Нагадаємо, що нову весняно-літню колекцію Іван Фролов присвятив спекотній Кубі, а натхненням стала одна єдина світлина з кубинським заходом сонця, яку дизайнерові привезла як подарунок близька людина. Докладніше про колекцію можна прочитати тут.

<b>FRLVxGOTSII</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.