До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Минуле в сьогоденні: колекція KSENIASCHNAIDER весна-літо 2024

Колекція KSENIASCHNAIDER весна-літо 2024 досліджує поєднання протилежностей, таких як минуле та сьогодення, традиційність і нові технології, використання нових матеріалів і водночас переосмислення класичних моделей бренду. Нова колекція — про винахід нового через рефлексію минулого досвіду.

Реклама

Результатом поєднання експериментального підходу та грайливості стали нові силуети деніму, створені за допомогою AI, Cossack jeans як шана українському традиційному одягу та в’язані речі, створені вручну з джинсової пряжі у техніці килимарства, а також піжами з деніму. Особлива частина колекції — нові силуети, виготовленні з тканини, яка нагадує святкові портьєри.

Також частиною колекції весна-літо 2024 стали речі, створенні з інноваційних екологічних тканин, наприклад, використання спеціального напилення з перероблених коркових пробок, якими візуально постарили денім, а також спідниці, піджаки та джинси із жакардового деніму.

Вся колекція була відшита в Україні. Крім того, на показі під час Тижня моди в Лондоні бренд представив другий дроп колаборації adidas Originals x KSENIASCHNAIDER.

<b>KSENIASCHNAIDER весна-літо 2024</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.