До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд NUÉ та LINDA FARROW представляють спільну колекцію

Український бренд жіночого одягу NUÉ і британський бренд окулярів LINDA FARROW представляють спільну колекцію осінь-зима 2023/2024. Два популярні лейбли об’єдналися для створення лінійки окулярів — оди бурхливим 1960-м рокам.

Реклама

NUÉ, створений у Києві у 2019 році, відомий своєю філігранною роботою зі стразами та камінням. LINDA FARROW одними з перших почали ставитися до протисонцевих окулярів як до модного аксесуара. "Для нас важливо, що дух бренду був відображений у нашій співпраці з LINDA FARROW, оскільки ми створюємо одяг, який можна порівняти з ювелірними виробами. Кожна пара протисонцевих окулярів із цієї колекції — інвестиція, яка залишатиметься актуальною багато років, як і коштовний ювелірний виріб", — коментує Вікторія Удіна, засновниця NUÉ.

Саме вишуканий дух обох брендів став основою всієї колекції протисонцевих окулярів, натхненої Еді Седжвік. Ікона стилю 1960-х років, актриса, модель і одна з перших it-girls в історії, Еді — ідеальне втілення концепції NUÉ "prêt-à-party". Уже понад 60 років вона залишається музою цілих поколінь. "Ми раді об’єднатися з NUÉ над цим новим захопливим проєктом, оскільки нам близький грайливий і зухвалий дух бренду, що пронизує кожну їхню колекцію", — прокоментував Саймон Джаблон, креативний директор LINDA FARROW.

До нової колекції LINDA FARROW x NUÉ увійшло шість пар окулярів. Головним акцентом колаборації стала модель PARTY GODDESS, виконана у кришталевій оправі cat-eye та представлена в золотому й срібному кольорах. Замість скляних лінз окуляри мають кришталеві ланцюжки, які вкривають передню частину оправи. PARTY GODDESS — це насамперед ефектний аксесуар, що здатен перетворити будь-який мінімалістичний образ на святковий. Другий ключовий силует колаборації має акцентну широку оправу і представлений у двох варіантах. Перший з них інкрустований камінням, що передає грайливий настрій NUÉ, а інший — виконаний у більш лаконічному варіанті, який припаде до душі навіть найвибагливішим мінімалістам.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.