До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: різдвяні колекції українських брендів, частина 4

Українські бренди продовжують представляти святкові різдвяні колекції, а нам дедалі складніше вибрати той самий образ у всьому цьому різноманітті. Представляємо нову порцію краси Made in Ukraine.

BOBKOVA

Цьогоріч український бренд BOBKOVA представляє новорічний дроп з різноманітних луків для свят, складений з бестселерів бренду. Відчувати себе особливою дизайнерка Христина Бобкова пропонує в сукнях на затяжках чи з глибоким V-подібним вирізом у кращих традиціях гламуру 1930-х. Також команда марки представила образ з одним наймодніших силуетів цього року — пишна спідниця в поєднанні з вузьким обтислим, але закритим верхом.

Реклама

BOBKOVA
BOBKOVA

LOOKIE Atelier

Український бренд LOOKIE Atelier презентував невеличкий новорічний дроп. Святковий сезон бренд пропонує провести в одній з трьох пар взуття: туфлях слінгбеках або в одній із двох моделей босоніжок. Доповнюють капсулу знімні аксесуари у вигляді блискучих брошок, адже для того, аби взуття стало святковим, іноді достатньо додати до нього яскравий акцент.

LOOKIE Atelier
LOOKIE Atelier

SAYYA

Бренд SAYYA напередодні новорічних свят представив колекцію у відтінках чорного та Зіркове сузір'я на честь наступного року. Новий дроп присвячений майбутньому року Дракона — в колекції представлені об'ємні теплі худі та футболка з космічним сузір'ям на грудях. Фактурна тканина з переплетінням люрексової нитки стала головним героєм, та гармонійно об’єдналася з впізнаваними камінцями Swarovski від SAYYA. М'які вироби, мереживо, сітка цього разу наповнились мерехтінням, а мініспідниця зі зʼємною квіткою, стала продовженням задуму бестселерів попередніх колекцій.

SAYYA
SAYYA

KARUNAS

Напередодні зимових свят український бренд Karunas представив колекцію вечірніх образів, що відсилають до культових фільмів різних часів. Так, на мудборді дизайнерки Надії Карунас були кадри з нуарної стрічки Чарльза Відора "Гільда" та історичної драми Віктора Флемінга "Жанна д’Арк". Крім того, досвідченні кіномани побачать в сексуальних образах з лакової шкіри алюзії на вбрання Катрін Денев у драмі Луіса Бунюеля "Денна красуня", а у срібному комбінезоні та топі з кристалів сьогодні могла б з’явитись Джейн Фонда в науково-фантастичній "Барбареллі" Роже Вадима.

KARUNAS
KARUNAS

OUN

Основним кольором святкових вбрань OUN став граціозний чорний, витончено оздоблений розкішним камінням та акцентними квітками ручної роботи. Декорування вбрань уособлює спокійну яскравість, створюючи цілісність образу, що притаманно бренду. До святкової колекції від OUN обрані класичні, елегантні жіночні образи. Спеціально до різдвяних свят бренд виконав свій керіовер-жакет в новому виконанні з чорного оксамиту.

OUN
OUN

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.