До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: різдвяні колекції українських брендів, частина 2

Різдвяні свята вже на порозі і треба подумати про свої нові образи для різних подій — від вечірки з друзями до корпоративу. Ми продовжуємо знайомити вас зі святковими колекціями українських брендів, в яких кожна модниця зможе знайти вбрання своєї мрії. Блискучі сукні з лелітками, елегантні атласні костюми, сексуальні корсети, домашні піжами з ошатним декором або спідниці у металевих відтінках — вам вибирати, як зустрічати зимові свята.

BALYKINA

Спеціалізуючись передусім на коктейльному вбранні, команда BALYKINA продовжує свої експерименти у створенні сучасного вечірнього гардероба, що дарує атмосферу свята щодня. Окрім корсетних суконь у знакових для бренду силуетах, в новому дропізʼявилисяблискучі лелітки та нові ніжні відтінки на кшталт фісташкового та пудрово-рожевого. Також до колекції увійшли мінімалістичні, проте драматичні сукні скульптурного крою, корсети у поєднанні із мікрошортами, сукні із квітковим та металевим декором, нові варіації шлейфів і візитна картка бренду — сукні-трансформери, що з'являються у кожній колекції BALYKINA у новому прочитанні.

Реклама

OMELIA

У новій колекції бренд переосмислює свої бестселери, використовуючи перероблену фланель та клітинку, ідеальні для відпочинку під час зимових свят та щоб почуватися затишно. Атмосфера дропу підкреслена декором: аплікаціями з 3D-квітів, кришталевими ланцюгами та стразами.

FoxLingerie х ЦУМ Київ

Напередодні новорічних свят FoxLingerie та ЦУМ Київ вже втретє об’єднуються, щоб презентувати спільну колекцію. Її особливий настрій створюють святкові піжами: в трендовому червоному відтінку з оздобленням стразами та дві моделі чорного кольору — з пір’ям та лелітками.Справжнім femmefatale бренд пропонує спокусливу мініспідницю, атласний корсет, рукавички з пір’ям та грайливу прозору спідницю. Поціновувачам стриманої ефектності FoxLingerie рекомендує червоне боді з імітацією корсету та маленьку чорну сукню. До колекції також увійшли звабливі корсети з мережива.

Kachorovska

Цього року у дизайн-бюро бренду Kachorovska вирішили відмовитись від традиційних елементів для різдвяних колекцій: золотого кольору, стразів і леліток. Активний блиск від декорованих тканин зовсім не збігається з внутрішнім настроєм команди й контекстом нашого життя. Втім, додати собі трошки святкового настрою можна не тільки камінням на взутті чи одязі. Легкий приємний відблиск чорного сатину, шовку чи шкіри — головний акцент святкової капсули Kachorovska.

Estro x MustHave

Українські бренди Estro i MustHaveоб’єдналися, щоб нагадати про важливість насолоди митями життя. Мерехтливі сукні, лаконічні костюми та вишукане взуття із блискучими деталями занурюють у магічний святковий світ. Виразні фактури і актуальні металеві відтінки дропу покликані підкреслити внутрішнє сяйво і бажання свята. Від невагомих напівпрозорих сетів та суконь до класичних брючних костюмів і маленького чорного міні — усі моделі поєднуються у витончену капсулу. Довершеною стилізацією образів стане грайлива лінійка взуття на підборах. Босоніжки та слінгбеки з гладкої шкіри представлені у чорному та сріблястому кольорах і доповнені виразними деталями із камінням, інкрустованим на застібках та ремінцях.

THE LACE

THE LACE презентує NewYearCapsule та пропонує зануритись у сяйво грації святкових образів. Бренд зробив акцент на чистих лініях та шовкових текстурах,капсула містить захопливі деталі, як-от шлейки та пояси з мерехтливим камінням. Сповнена святкового настрою, колекція увібрала в себе низку вишуканих елементів, де основними є вишукані жакети, атласні максісукні та спідниці, топи з перекрученим верхом, мінісукні з довгим рукавом та з декорованими шлейками, святкові спідниці в паєтках та топи бандо, класичні білі палаццо та вишукані корсети з акцентами.

Alice K

Український модний бренд Alice K оголошує про запуск нової святкової колекції з назвою MainCharacterMode. Натхнена естетикою Лос-Анджелеса та його зіркових жителів, ця колекція переосмислює сучасну жіночність та ставить особистість у центр уваги, пропонуючи кожній відчути себе головною героїнею свого власного голлівудського фільму. Серед ключових елементів колекції — штучне хутро, анімалістичні принти, відтінки рожевого і стрази як спосіб задати той самий зірковий настрій. Модельний ряд включає напівпрозорі максісукні, шуби зі штучного хутра і пишні спідниці, як у принцес, що додають колекції майже магічного шарму та стануть разючою основою для святкових образів.

NOVITSKA

Український брендNOVITSKA представив новий новорічний кампейн, нагадуючи про те, як важливо святкувати життя, Новий рік, новий день, маленькі кроки до перемоги, святкувати та вірити. До капсульної колекції увійшли мерехтливі сукні, атласні топи з глибоким декольте, костюми з лелітками, елегантні чорні і білі сукні, а також вбрання з гламурними торочками.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.