До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: різдвяні колекції українських брендів, частина 3

До Різдва залишилось менше двох тижнів. Вже починаються зимові корпоративи і зʼявляється святковий настрій, а це значить, що потрібно не забути ще попіклуватися про свій новорічній образ. Ми продовжуємо серію наших матеріалів з найкращими різдвяними колекціями українських брендів, щоб кожна модниця змогла обрати для себе вбрання до смаку.

J'amemme

Гіпертрофована лінія плечей, завужені талії та плавні лінії у виконанні J’amemme з'являються на передньому плані у новій святковій колекції Mercury Glass. Проте цього разу – у центрі уваги лелітки, які відрізняються найскладнішою кутюрною роботою і надають виробам чарівної текстури, схожої на луску дракона. Колекція представляє собою свято мінімалістичної елегантності, огорнутої блискучими лелітками, а складна робота з ними підносить її на зовсім новий рівень. Фірмовим образом колекції стала срібляста сукня, процес створення якої займає три дні та має особливу технологію виготовлення.

Реклама

Marsego

Український бренд елегантного одягу Marsego презентував новорічну колекцію, яка втілює справжній дух свята і підкреслює притаманну бренду урочистість та жіночність. Увага колекції прикута до червоного кольору, який символізує гарну вдачу та розкіш, та рясного декору з бантиків. В лінійці представлені елегантні брюки кльош та палаццо, подовжений та вкорочений корсет, міні та міді сукні, класичні костюми з атласним жакетом та комбінезон з відкритою спиною. Родзинкою колекції став домашній костюм з золотої люрексової нитки, щоб і вдома виглядати святково. Теплий костюм з пряжі, зі светром прикрашеним бантиками з атласної стрічки, доступний до замовлення у "міні версії" для дитини.

Blast Out Studio

Нова вечірня капсула Blast Out Studio спонукає "святкувати життя" не дивлячись на складнощі, і підкреслює справжню вроду, яка, за думкою команди бренду проявляється у внутрішній впевненості та яскравій індивідуальності. В капсулі представлені комфортні, проте в той же час вишукані образи: шовковий сет із легкого топу та штанів-палаццо, що доповнюється вкороченим двобортним пальтом; блискуча трикотажна максі-сукня з коміром-стійкою; розслаблений піжамний комплект, який можна як носити окремо, так й інтегрувати в повсякденні образи, а також широкі джинси в новому кольорі.

Corsis x Eromin Store

Український бренд капелюшків Eromin Store та бренд жіночого одягу Corsis обʼєдналися та створили новорічну капсульну колекцію Black Champagne. Вона приурочена зимовим святам та включає в себе корсет, сукню, боді, бра, капелюшок та рукавички. Колекція виконана у чорному кольорі, який символізує стриману сексуальність та елегантність. Вироби прикрашені кристалами та паєтками, що дозволяють сяяти у новорічну ніч, а отже і увесь 2024 рік. До лінійки увійшли моделі виконані із сітки і сатину, що одразу додає святковості та лоску.

OCEAN x SILK

Український бренд OCEAN X SILK представляє нову різдвяну колекцію, основою якої виступають елегантні шовкові сукні. Делікатний шовк забезпечує ідеальний баланс між комфортом і стилем, який допомагає додати трохи повільного життя навіть у найзавантаженіші дні у великому місті. В новій лінійці представлені шовкові slip-dresses з мереживним оздобленням шантильї , будуарні сукні з відкритою спиною, комплекти і трикотажні образи, які повторюють вигини тіла.

bæd stories

Український бренд білизни baed stories оголошує про вихід нової тематичної колекції Holiday Rouge. Натхненна чарівністю зимового сезону, колекція поєднує позачасову актуальність яскраво-червоного кольору з провокативними силуетами, втілюючи дух свята у чуттєвих образах. Напівпрозорі сітчасті тканини та блискучі матеріали займають центральне місце в цьому святковому асортименті, створюючи поєднання комфорту та вишуканості, повз яке складно пройти. Колекцію Holiday Rouge створено, щоб дарувати особливий настрій – грайливий, звабливий, сповнений любові до себе та впевненості.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.