До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Lancôme перерахують 1 000 000 грн на допомогу дітям із вродженими вадами серця

Другий рік поспіль Lancôme запроваджують благодійну ініціативу, мета якої — допомога дітям із вродженими вадами серця. У травні 2023 року бренду вже вдалося передати 1 000 000 грн на благодійність. Цьогоріч, з нагоди міжнародного свята Дня матері, з 1 до 31 травня 100 грн від продажу кожного засобу Lancôme перераховуватимуть до благодійного фонду "ТВОЯ ОПОРА".

Реклама

"ТВОЯ ОПОРА" — один із найбільших благодійних фондів в Україні. Це єдина українська організація, яка входить до Всесвітньої Федерації Серця (структура Всесвітньої організації охорони здоров’я). Фонд існує з 2014 року і наразі підтримує понад 135 українських лікарень та забезпечує їх медикаментами й обладнанням. Зокрема, фонду вже вдалося допомогти 7 643 дітям.

Як і минулого року, мета Lancôme — 1 000 000 грн. Приєднуйтеся до ініціативи — обирайте улюблені засоби та закохуйтеся в нові у всіх авторизованих точках продажу Lancôme, аби наблизити когось до заповітної мрії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.