До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: 8 наймодніших речей серпня

Серпень міст між сезонами, коли розпечені сонцем дні змінюються вже прохолодними вечорами, а у наш літній гардероб поступово додаються речі більш закриті і навіть теплі. Українські бренди також поступово готуються до цього переходу, представляючи міжсезонні колекції. Ми вибрали вісім речей Made in Ukraine, які точно прикрасять цей місяць.

Сет TG Botanical

Влітку, як ніколи, хочеться злитися з природою в одне ціле, а в одязі з "живих" матеріалів українського бренду зробити це ще приємніше. Дизайнеру марки Тетяні Чумак, учасниці Vogue Ukraine Leaders Class of 2024, вдалося поєднати свою пристрасть до моди та ботаніки, показавши, що sustainable-одяг може бути сексі. Основні матеріали, з якими працює марка, — льон, коноплі та кропива.

Реклама

Костюм KULAKOVSKY

Дизайнер Артур Кулаковський у новій колекції Pre-Fall 2024 показав, що костюми зі спідницями виглядають не менш ефектно, ніж класичні брючні двійки. Такий комплект ідеальний для міжсезоння, адже зроблений з полегшеної костюмної тканини, завдяки чому жакет зручно заправляти у спідницю та легко стилізувати з більш розслабленими речами.

Масивні прикраси Grains de Verre

"Ми всі зустрічали жінок, які навіть у неймовірну спеку несуть на собі той самий вайб французької Рив'єри, підкреслюючи свій образ яскравими аксесуарами. Вони зачаровують своєю елегантністю. Вони є втіленням грації та витонченості", — розповідає дизайнерка одеського бренду Grains de Verre Ріта Молчанова, яка пропонує взяти максимум від останніх літніх днів, сміливо експериментуючи з прикрасами, змішуючи та нашаровуючи їх. Прикраси Grains de Verre розроблені таким чином, щоб навіть сережки, кільця, браслети та підвіси з різних колекцій було зручно поєднувати одне з одним, знаходячи кожного разу свої унікальні поєднання.

Трикотажна сукня O.TAJE

Українська марка O.TAJE вже давно завоювала репутацію бренду з ідеальним трикотажем, який вміє з нього робити навіть спокусливі сукні. Доказ — новий дроп марки під назвою Break the routine. Ця модель чіпляє увагу небанальним кольором та цікавою деталлю у вигляді шлейфу.

Бандана S-Cape

У нас є ще кілька тижнів, щоб зробити це літо незабутнім, наприклад, відправившись у маленьку подорож Україною. Натхненням тут може стати досвід української мандрівниці початку ХХ століття Софії Яблонської, якій бренд S-Cape присвятив тематичну бандану. Кожен символ на ній — маленький ребус, який оповідає щось про долю Яблонської: її життя в Китаї, любов до знімання чи мандри екзотичними островами. Життя цієї жінки захоплює і спонукає нас наповнити своє незабутніми емоціями вже зараз.

Хутряні човники Kachorovska

Український бренд Kachorovska вже готовий до нового сезону, в якому робить ставку на фактурні матеріали та насичені відтінки. Справжньою зіркою прийдешньої осені Аліна Качоровська обрала ефектне хутро, яке моментально робить образ більш ексцентричним та сміливим. Такі хутряні човники легко уявити і частиною міжсезонного образу — у парі з шовковою сукнею чи ультрамодними цього літа бриджами.

Джинси KSENIASCHNAIDER

Королева українського деніму Ксенія Шнайдер знає як кожного сезону закохувати в джинси KSENIASCHNAIDER знову і знову. В новій колекції вона пропонує вийти за звичні рамки і додати в гардероб джинси-обманки з незвичним візуальним ефектом. Така річ здається ідеальним переходом від розкутого літа до стриманої осені.

Сережки-голки Motrych x Nesheva

Серпень — місяць мінливий і перехідний, а розпочати перехід у новий сезон найкомфортніше зі зміни аксесуарів. Першими холодними нотками у образі можуть стати сережки-голки Motrych з колекції 13 RM, яка створювалася разом з тату-майстринею Уляною Нешевою. Головним лейтмотивом лінійки стала голка для тату — сильна і точна. Саме такими нам хочеться бути з настанням нового бізнес-сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.