До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 5 ідеальних образів у білому кольорі

Білий синонім літа, з ним так приємно переживати спеку, почуватися елегантно чи, навпаки, підкреслено романтично. Цей колір як чистий аркуш, на якому можна малювати будь-який наш настрій. Ми вибрали 5 образів із нових колекцій українських брендів, у яких білий грає головну скрипку.

INLYLAND
INLYLAND

Реклама

Двійка Kulakovsky

Бренд з Одеси Kulakovsky, який спочатку фокусувався на верхньому шкіряному одязі, зараз демонструє свою майстерність роботи з кроєм вже у сезонних колекціях. У новій колекції однією з найяскравіших позицій став білосніжний костюм, в якому строгість поєднується з м'якими лініями і відчуттями розслабленості.

Романтика OVERTHESEA

Естетика бохо задала настрій усьому сезону своїми оборками та легкістю — з нею вже дуже давно працює український бренд OVERTHESEA, сукні якого ідеально вписуються у літні безтурботні пейзажі.

Купальник BEVZA

З першої колекції мінімалістка Світлана Бевза зробила білий колір основою свого дизайну — не зраджує вона собі і сьогодні, тому нова пляжна колекція не обійшлася без білого ідеального купальника. До речі, обличчям рекламної кампанії стала Маша Цуканова — перша головна редакторка українського Vogue. Докладніше про цей проєкт ми писали за посиланням.

Сукня I AM

Льон вже давно продемонстрував, що легко може бути головним героєм нашого міського гардероба — дизайнери залюбки обирають його для створення елегантних та лаконічних образів. Наприклад, львівська марка I AM пропонує навіть у ці спекотні дні не відмовлятися від жіночних силуетів та комфорту, який дарує льон. Наш вибір — сукня Wing Milk Dress з їхньої нової колекції.

Білий денім Aisenberg

Білі джинси вже стали класикою міської моди, тим самим фундаментом, на якому можна будувати найрізноманітніші образи — одну з найцікавіших моделей представив бренд Aisenberg, який присвятив цю пару українській зірці тенісу Еліні Світоліній.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.