До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніший одяг для спорту від українських брендів

У будь-яку пору року важливо дбати про своє фізичне здоровʼя. Додати спорт до повсякденного життя допоможе гарний та функціональний одяг. Для йоги, бігу чи будь-якого іншого виду тренувань: vogue.ua зібрав 7 українських брендів, які подбають про належне екіпірування.

HEY BECCA

За практичним одягом для спорту стриманих кольорів варто звернутися до HEY BECCA. Топи та легінси ідеально пасуватимуть не тільки для занять йогою, але й стануть надійною базою для щоденних розслаблених образів у стилі athleisure — у поєднанні зі світшотом, улюбленими кросівками на обʼємній підошві та мінісумкою.

Реклама

Pumpit

У лінійці молодого та амбітного бренду Pumpit представлені різноманітні легінси, топи, шорти і лонгсліви, та головною родзинкою є комбінезони. У новій колекції можна побачити моделі червоного, чорного та білого кольорів з відкритою спиною, виконані з високоякісних матеріалів. Такий стильний і функціональний спортивний одяг можна з легкістю інтегрувати у повсякденний гардероб.

SKINZ

Серед усього різномаїття одягу для спорту SKINZ особливо виділяються ризиковані боді та комбінезони з вирізами, асиметричними деталями та трендовими акцентами, наприклад, бантиками. Зухвалий крій цих елементів гардеробу розкриває чуттєвість та стає кращим помічником у створенні образів не тільки для занять спортом, але і для вечірнього заходу. У колекції SKINZ також можна знайти напівпрозорі штани кльош, які допоможуть скласти ефектне вбрання для заняття танцями, наприклад.

GNZ

Бренд базового одягу здебільшого фокусується на джогерах, світшотах, худі та бомберах. Оверсайз-фасон та мʼякі тканини, що використовуються при виробництві одягу GNZ, чудово пасуватимуть для занять спортом на свіжому повітрі під час прохолодних літніх днів, а також стануть прекрасною основою образу для прогулянки у вихідний день.

O(FOURFOUR)

Для створення свого одягу для активних видів спорту O(FourFour) використовують технологічні тканини, які допомагають зберегти довкілля, — матеріали на основі ECONYL, виготовлені зі 100% регенерованого нейлонового волокна зі знайдених в океані рибальських сіток. Асортимент бренду вражає: тут можна знайти як топи, боді, лонгсліви та футболки, так і спеціалізований одяг для водного спорту.

Topdog

Особливістю одеського бренду одягу для занять спортом є яскраві кольори та візерунки. Виробництво Topdog пережило окупацію, проте зуміло вивезти техніку і відновити пошиття фірмових спортивних комбінезонів. Найбажанішими моделями бренду є комбінезони з характерною строчкою, що вишукано підкреслює вигини тіла.

NORBA

Мінімалістичний стиль, природні відтінки і принципи сталого розвитку — головні відмінні риси NORBA. У колекції бренду можна знайти одяг на будь-який смак: від легінсів, спортивних топів та шортів до боді, комбінезонів та навіть тенісних суконь. Усі тканини, що використовуються у виробництві одягу NORBA, ретельно відбираються та тестуються командою, а пріоритетом є натуральні, екологічні та переважно перероблені матеріали, як-от тенсел, модал, віскоза, органічна бавовна та перероблений поліамід.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.