До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 8 наймодніших купальників цього літа

Підбір купальника на літо завдання не таке просте, як здається на перший погляд: величезне значення тут відіграють не тільки сезонні тренди, а й посадка, якість матеріалу та особливості фігури, адже та сама модель буде абсолютно по-різному сидіти на дівчатах з різними пропорціями. Саме тому ми познайомилися з новими колекціями українських брендів і вибрали наймодніші купальники сезону весна-літо 2024, щоб вам точно було з чого вибрати.

KATIMO
KATIMO

Реклама

CЇX

Коричневий колір продовжує завойовувати нові товарні категорії. Як виявилося, на купальниках він виглядає не гірше, ніж класичний чорний, а також розкішно підкреслює загар. Український бренд CЇX у своїй новій пляжній колекції продемонстрував, як коричневий звучить у мінімалістичному і стриманому виконанні.

ROAR

Кожного літа бренд ROAR демонструє, що пляжний одяг може бути не менш ефектним, ніж вечірній чи святковий. Купальники марки відомі своїми спокусливими вирізами й декором, а цього сезону в ROAR роблять ставку на плетіння та інші ручні техніки. В їхньому виконанні вони видаються підкреслено чуттєвими.

DIA DIA

Закарпатський бренд DIA DIA цього літа запустив капсулу купальників і продемонстрував, що зручність і трендовість легко об'єднати в одній речі, наприклад, у роздільному купальнику з леопардовим принтом, верх якого можна регулювати під себе, а трусики з високою посадкою при цьому підкреслюють талію.

INLYLAND

INLYLAND — один із найулюбленіших брендів українських мінімалісток, який при цьому приваблює складністю й увагою до деталей. Вже кілька років одним із головних літніх бестселерів марки є купальник у стилі ретро на широких бретельках, який шанувальниці марки просять повторювати знову і знову. Цього літа дизайнерка Інна Грицик пропонує комбінувати їх з делікатними білими спідницями.

Alice K x BlackSeaTribe

Українські бренди Alice K та BlackSeaTribe розпочали літо зі спільної колекції купальників. Нова лінія поєднує грайливий стиль Alice K з вишуканою курортною естетикою BlackSeaTribe, а одна з ідей колекції — показати, що купальник може бути доречний не тільки на пляжі, а й у місті.

Cultnaked

Cultnaked вміє створювати спокусливий одяг, тому запуск пляжної лінійки був тільки питанням часу. Дизайнерка Мері Фуртас виклик прийняла і представила колекцію купальників з назви Iconic — вийшло дійсно гаряче. Наш фаворит — чорний купальник з фігурними вирізами, в якому так легко відчути себе супермоделлю з 1990-х.

Liniya

Liniya — ще один бренд, який у купальниках робить ставку на поєднання перевірених часом силуетів та насичених кольорів. Це безпрограшне комбо завжди працює.

Katimo

Katimo зустрічають літо колекцією Urban Sun, важлива частина якої — купальники та пляжні аксесуари. Вони мінімалістичні й універсальні, через що їх легко поєднувати і з міським гардербом, і з резортним. Серед наших фаворитів — ідеальний купальник бандо в чорному кольорі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.