До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 15 наймодніших речей весни

Весна вже стукає у двері, а разом із нею й нові сезонні колекції від українських дизайнерів. Ми уважно познайомилися з колекціями весна-літо 2024 та вибрали речі MadeinUkraine, які точно стануть прикрасою гардероба.

Anna October
Anna October

Реклама

Двійка з денімуThe COAT

Дизайнерка Катя Сільченко знає, як навіть практичному та функціональному деніму додати жіночності. У новому дропі вона обирає його об'ємні версії, які візуально видаються більш м'якими та податливими. Навіть на першій погляд формальній двійці вони додають більш розслабленого вигляду.

Замшевий тренч COOSH

Український бренд COOSH пропонує цю весну зустрічати в замшевому тренчі, що стане ефектним доповненням і для мінімалістичних образів, і для більш богемних. Двобортний із лацканами та об’ємними рукавами, він передає настрій скандинавських модниць. Наш вибір — у глибокому коричневому кольорі, якій стане одним із головних цього модного сезону.

Корсет GUDU

Корсети не просто не втрачають своєї актуальності, а й завойовують нових шанувальниць, зокрема завдяки ЛашіМдінарадзе, креативному директорові GUDU. У колекції весна-літо 2024 року він представив ідеальний корсет з деніму, який можна носити і з улюбленими джинсами, і з шовковою спідницею, і з об'ємною курткою.

Топ з альпакиLOW POSH

Timeless woolpieces — слоган бренду LowPosh, який дуже чітко пояснює всю його філософію. Марка робить ставку на бездоганну якість пряжі, позачасовий дизайн та відтінки, непідвладні сезонним трендам. Доповнити весняний гардероб пропонуємо топом з альпаки, який сподобається всім шанувальникам мінімалізму — носіть з улюбленими жакетами, спідницями-міді та денімом.

Сумка Kachorovska

Весна — сезон, коли природа довкола оживає, а разом із нею і наш гардероб. Додати життєрадісні ноти у власний образ можна разом із сумкою TASHA українського бренду Kachorovska. Нам подобається ця модель за місткість, замшеву фактуру та яскравий, але делікатний відтінок весняного листя.

МаксіспідницяDia Dia

Додати ноту елегантності у повсякденний гардероб легше, ніж здається. Допоможе тут біла спідниця до підлоги, яка буде доречна в будні дні в парі з джемпером, оверсайз-сорочкою або костюмним жилетом. Закарпатський бренд DiaDia пропонує саме останній варіант.

Костюм зі спідницею A.M.G.

Костюм зі спідницею повернувся до списку наймодніших речей сезону разом із бумом на стилістику officecore. Підтримати тренд, але виділитися з низки білих сорочок у парі із сірими штанами можна завдяки грі кольору та принту. Ідеальний баланс між строгістю та розслабленістю знайшов бренд A.M.G. — приємний рожевий відтінок, помітна смужка, вивірений крій.

Сукня Poustovit

Яка весна без нової сукні? Дизайнерка Лілія Пустовіт вже підготувалася до її зустрічі — у колекції весна-літо 2024 року вона представила жакардову ніжну сукню, в якій поєднала фірмову жіночність, делікатну роботу з етнічними мотивами та весняний настрій.

Взуття KSENIASCHNAIDER x HVOYA

Акцентне взуття — легкий спосіб додати характер навіть найстриманішому образу. Цієї весни ідеальні пари, від яких неможливо відвести погляд, представили два українські бренди — KSENIASCHNAIDER x HVOYA у спільній колекції. Наш фаворит — туфлі з джинсовою бахромою.

Жилетка LITKOVSKA

Вся творчість Лілії Літковської — це пошук балансу між жіночністю й маскулінністю. Дизайнерка вміє робити одночасно витончені та грубі на перший погляд речі, які органічно вписуються в різний гардероб. Таким нестандартним доповненням може стати об'ємний жилет на блискавці, який можна носити і самостійно, і в якості додаткового шару верхнього одягу.

Костюм-трійка SARNA

Костюм-трійка — база сучасного міського гардероба. З одного боку — це повноцінний самостійний образ, а з іншого — його легко розділити на частини та комбінувати з усім іншим гардеробом. Нам подобається, що бренд SARNA замінив звичну жилетку на грайливішийкроп-топ, який можна потім легко носити і з романтичними спідницями, і з функціональними штанами-карго.

Прикраси BOBKOVA

Прикраси з нової колекції BOBKOVA — справжня квінтесенція весни. Дизайнерка Крістіна Бобкова надихалася мальвою — сакральною квіткою в українській культурі. З погляду моди — один такий аксесуар здатний оживити найсуворіший образ.

Біла сорочка ARTICLE

Чоловіча сорочка у жіночому гардеробі — це красиво. Саме вона надихнула дизайнерку Яну Матіаш, засновницю бренду ARTICLE, на створення ідеальної білої сорочки, яка має правильну форму, ідеальну посадку та підкреслить нашу природну грацію.

Кардиган WKMF

Червоний колір продовжує визначати модний порядок денний. Делікатно додати його в образ можна за допомогою класичного кардигану на ґудзиках, а якщо хочеться яскравості, то чому б не замінити стриманий низ на спідницю із леопардовим принтом?

Жилетка BUDDU

Березневе міжсезоння підступно — вдень може світити пекуче сонце, а буквально за пів години пронизливий вітер нагадає про те, що зима пішла ще недалеко. У такому разі допоможуть експерименти з багатошаровістю, однією з частин якої може стати легкий пуховий жилет українського бренду BUDDU.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.