До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Глибокі сни: колекція A.M.G. весна-літо 2024

Український бренд A.M.G. представляє нову весняно-літню колекцію, яка називається "Глибокі сни". Вона присвячена жінці, її внутрішній силі і чуттєвості, які завжди живуть поруч в кожній з нас. Близьку для себе концепцію Power Dressing дизайнерка Альона Беттяр переосмислює у зручному одязі на щодень і водночас не забуває про sustainable-складову. Поєднання екологічно чистих матеріалів та яскравих акцентів допомагає досягти кінцевої мети.

Реклама

Візитівкою колекції стали костюми на будь-які випадки: від важливих ділових зустрічей до незапланованих світських заходів, — а також вишукані сукні та топи. Головною перлиною нового сезону Беттяр називає білу максісукню, яка ніколи не втратить своєї актуальності. "Колекція "Глибокі сни" є чудовим свідченням життя в гармонії з природою, таким чином ми віддали шану Землі — нашій матері, яка наповнює все довкола своєю життєвою силою. Для мене вона — втілення жіночої суті".

Меседж "Я прийшла, аби перемогти" без слів транслюють костюми зі спідницями яскравих насичених відтінків, довжина максі, яка має особливо ефектний вигляд у динаміці, та відкриті плечі. При створенні колекції Альона Беттяр досліджувала аспекти сучасної жіночності та показала трансформаційну силу вбрання. "Цей одяг розроблений для жінки, яка має багато ролей — матері, дружини, власниці бізнесу — поєднує їх усі та зберігає свій власний стиль. "Глибокі сни" запрошує дослідити власну енергію і свій зв'язок із природою через одяг, що є вираженням сили та єдності зі світом довкола себе".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.