До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 найгучніших весняних трендів, які вже хочеться приміряти

Якщо ви чекали на весну, щоб нарешті освіжити свої образи побаченими на показах сезону весна-літо 2024 пропозиціями дизайнерів зараз саме час, щоб почати надихатися й шукати елементи, яких не вистачає. Цієї весни ми обираємо чисті кольори, легкі сітки, мініспідниці та металічний блиск. Розповідаємо, як адаптувати головні тренди сезону до будь-якого стилю й отримати найсвіжіші образи та весняний настрій.

Zimmermann SS24
Zimmermann SS24

Реклама

Максимальна прозорість

Saint Laurent та Alaїa дали нам зрозуміти — що більше прозорості, то краще. Бренди представили сміливі образи, в яких зчитується прямота, справжність і ніжність. Цієї весни ми обиратимемо речі з прозорістю: від топів та спідниць до прозорих балеток та аксесуарів.

Alaïa SS24
Alaïa SS24

MM6 Maison Margiela
MM6 Maison Margiela

Khaite
Khaite

Світло-блакитний

Монохромні образи повернулися. І хоча увагою заволоділи яскраві та впевнені червоні та сірі поєднання, неможливо пройти й повз тенденції на світло-блакитний. Цей відтінок, як ковток чистого повітря, нагадує безхмарне небо і ніби забирає геть усі турботи. Тому рішення розбавити свій гардероб чимось блакитним буде правильним.

Fendi SS24
Fendi SS24

Courrèges
Courrèges

The Garment
The Garment

Міні-міні-міні

Пам’ятаєте тренд на мініспідниці та сукні? В цьому сезоні можна сміливо цілитися на все, де вбачається мінісилует. Топи, піджаки, куртки, шорти, спідня білизна — підходить все.

Alberta Ferretti SS24
Alberta Ferretti SS24

Altuzarra
Altuzarra

Gucci
Gucci

Лимонний

Ще один відтінок — а, точніше, десятки відтінків лимонного — розбавить перші похмурі тижні весни. Нехай це буде монохром, або влучне вкраплення, яке доповнить образ. Надихаємося Chloé, Stella McCartney, Emilia Wickstead.

Stella McCartney SS24
Stella McCartney SS24

Rodebjer
Rodebjer

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Біла сукня

Абстрагуючись від весільної тематики, дивимося на білу сукню, як на універсальний елемент. Вона жіночна, легка та приваблива. Гарно підібраний відтінок білого грає ключову роль, а ще біла сукня може стати напарницею маленької чорної, доповнивши гардероб.

Tod's SS24
Tod's SS24

Jacquemus
Jacquemus

Soft Goat
Soft Goat

Метал

Срібло, золото, бронза — будь-який метал зустрівся нам в багатьох образах, чи то спідниця з паєтками від 16 Arlinghton, чи золота бахрома Alexander McQueen. Самостійно зануритися у металічний настрій можна з об’ємними аксесуарами, взуттям чи, наприклад, бомбером.

16 Arlington SS24
16 Arlington SS24

Alexander McQueen SS24
Alexander McQueen SS24

The Attico
The Attico

Поло

Поло, як обов’язкова частина стилю преппі, заволодіє весняними образами. Особливо це буде до смаку поціновувачам зручної класики. У виборі поло будьте сміливими: обирайте кольорові варіанти, не нехтуйте чоловічим відділом та будьте креативними у стилізаціях.

Loewe SS24
Loewe SS24

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Brunello Cucinelli
Brunello Cucinelli

Бахрома

Бахрома в будь-яких проявах є гітом цього сезону. Від кількох сантиметрів бахроми на кишенях до яскравих кофтинок з бахромою на всю довжину — обрати є з чого.

Bottega Veneta SS24
Bottega Veneta SS24

Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren

Nanushka
Nanushka

За матеріалами voguescandinavia.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.