До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леонардо Ді Капріо — зірка обкладинки британського Vogue

Лілі Гладстон і Леонардо Ді Капріо зірки жовтневої обкладинки британського Vogue 2023 року.

Photo: Craig McDean
Photo: Craig McDean

Реклама

Цієї осені у моді блокбастери, тому британський Vogue вирішив відзначити два найобговорюваніші фільми сезону. У першому глядач бачить, можливо, останню справжню кінозірку, актора, який перевершив власну славу та став легендою кіно. "Леонардо Ді Капріо нечасто з’являється на обкладинках журналів, і тому я був особливо зворушений, коли він погодився знятися для жовтневого Vogue разом із надзвичайною Лілі Гладстон, його партнеркою по фільму "Вбивці квіткової повні", — каже Едвард Еннінфул.

Photo: Craig McDean
Photo: Craig McDean

Нова епопея режисера Мартіна Скорсезе, яка вийде в прокат наступного місяця, захоплює розмахом і актуальною темою: згадує реальні події в окрузі Осейдж, штат Оклахома, у 1920-х роках, де права на землю та нафтові запаси зробили Осейдж найбагатшим у світі за доходами на душу населення — і помістили в центр вбивчої уваги білих мешканців. Як каже Гладстон, яка виросла в індіанській резервації Блекфіт: "Цей терор відбувся не так давно. Я не хочу називати цей фільм вестерном. Я рада, що його називають трагедією".

Photo: Craig McDean
Photo: Craig McDean

"Наш день знімань у Нью-Йорку з фотографом Крейгом Макдіном (що передував страйку SAG-Aftra) був особливим. Лілі дуже хотіла привернути увагу до місцевих дизайнерів, що було цікаво для мене під час роботи зі стилістами, а для Леонардо його місія була простою: "Я просто хочу бачити, як Лілі сяє", — сказав він мені. Граючи подружню пару, яка опинилася в підступній темряві гноблення білих, хімія пари є електричною, а уроки історії лунають до сьогоднішнього дня", — зазначає Еннінфул.

Photo: Craig McDean
Photo: Craig McDean

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.