До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Пол Мескаль і Ендрю Скотт у драмі "Незнайомці"

Невдовзі після того, як ми вперше побачили кадри захопливого нового антиутопічного трилера "Ворог", де Пол Мескаль грає чоловіка Сірши Ронан, в мережі з'явилися фотографії іншої майбутньої стрічки, де актор грає головну роль. У картині "Незнайомці" (All of Us Strangers) Мескаль виконує роль любовного інтересу іншого чоловіка, якого зіграв Ендрю Скотт.

Реклама

Режисером і автором сценарію фільму All of Us Strangers є Ендрю Хей — британський режисер, який створив чутливий гей-роман "Вікенд" і схвалену критиками сагу про повноліття "Опирайся на Піта". Свою нову роботу режисер описує як сюрреалістичну, метафізичну історію кохання. У гостроцікавому анонсі зазначається: "Одного разу ввечері у своєму домі в майже порожній багатоповерхівці в сучасному Лондоні Адам (сценарист, роль якого зіграв Ендрю Скотт) випадково зустрічається зі своїм таємничим сусідом Гаррі (Пол Мескаль), який порушує ритм його повсякденного життя. Коли Адам і Гаррі зближуються, Адам повертається в будинок свого дитинства, де, здається, його давно померлі батьки (Клер Фой і Джеймі Белл) живі й зовсім не постаріли від того дня, коли померли 30 років тому". Романтичні стосунки між героями Мескаля і Скотта, а також повернення Фой, яка майже не з'являлася на екрані після її ролі в "Короні", — хіба цей фільм може бути ще кращим?

Нещодавно оприлюднені перші кадри також додали хвилювання — майже на фізичному рівні можна відчути жар між Мескалем і Скоттом, коли вони обіймаються в залитому неоном клубі, не говорячи вже про кадр у ліфті, де сексуальне напруження з легкістю складе конкуренцію незабутніми сценами в "Драйві" та "Анатомії Грей".

Прем’єра фільму "Незнайомці" (All of Us Strangers) відбудеться в США 22 грудня 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.