До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Вбивці квіткового місяця": що відомо про новий фільм Леонардо ді Капріо й Мартіна Скорсезе

"Вбивці квіткового місяця" — майбутній вестерн, над яким працює блискуче тріо — Мартін Скорсезе, Роберт де Ніро та Леонардо ді Капріо. Ось все, що потрібно знати про цей фільм, заснований на реальних подіях.

Сюжет

В основі фільму "Вбивці квіткового місяця" — бестселер Девіда Ґрена 2017 року. Ця історія кидає світло на історію індіанського племені осейджів. У книзі автор розповів правдиву, зловісну історію племені. У 1921 році, коли більшу частину корінного населення винищили, а вцілілі перебували в заповідниках, плем’я осейджів шукало власне місце в цьому новому світі. У пустелі Оклахоми вони знайшли одне з найбільших нафтових родовищ Америки й використовували його для отримання грошей і влади. Їхніми слугами були білі, їхні діти ходили до найкращих університетів, і вони жили як мільярдери доти, доки страшні події не порушили їхнього спокою. ФБР почало розслідувати серію вбивств, включно з отруєнням, висадженням у повітря будинків і перестрілками, що вжахнуло осейджів.

Реклама
Акторський склад

Мартін Скорсезе не потребує реклами для нового проєкту. Режисера завжди оточують кращі з найкращих, і цього досить, щоб про його новий фільм говорили всі. У "Вбивцях квіткового місяця" режисера супроводжуватиме його улюблений дует: Роберт де Ніро і Леонардо ді Капріо зіграють відповідно Вільяма Гейла, багатого власника ранчо, і його племінника Ернеста Бакгарта, одруженого з представницею осейджів. Скорсезе вибрав Лілі Гладстон, актрису індіанського походження, на роль Моллі Бакгарт. Джессі Племонс втілить на екрані Тома Вайта, польового агента ФБР, який розслідуватиме справу. Раніше ми бачили його у серіалі "Пуститися берега" та фільмі "Ірландець", який Мартін Скорсезе зняв для Netflix.

Цікаво, що спершу саме ді Капріо мав зіграти роль агента ФБР, але актор переписав сценарій і наполіг на складнішій і неоднозначній ролі — героя, який розривається між махінаціями свого дядька й коханням до дружини. До цього талановитого складу доєдналися й інші актори: Татанка Мінс, Майкл Ебботт — молодший, Пет Гілі, Скотт Шеперд, Танту Кардінал, Луї Канселмі й Джилліан Діон. Частина команди вже перебуває на зніманні в Оклагомі.

Знімання

Після контракту з Netflix Мартін Скорсезе тепер співпрацює з Apple. Навколо проєкту "Вбивці квіткового місяця" безліч чуток і таємниць, а фільмувати ось-ось почнуть. Над стрічкою працює команда кращих з найкращих: наприклад, автор сценарію — зірковий Ерік Рот ("Народження зірки", "Форрест Гамп..."). Мартін Скорсезе знову планує витратити гігантський бюджет: на виробництво фільму "Убивці квіткового місяця" передбачено 200 мільйонів доларів. І за чутками, це ще не межа. Відомо, що зніматимуть на історичних локаціях племені осейджів в Оклагомі, і що ді Капріо і де Ніро зустрічалися з лідерами культури осейджів перед стартом знімання, щоб більше дізнатися про традиції. Фільм покажуть на Apple TV у 2022 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.