До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Якою є капсульна колекція Paco Rabanne x Mytheresa

Онлайн-ритейлер Mytheresa й паризький Дім Paco Rabanne представили ексклюзивну капсульну колекцію.

Капсула з 16 предметів переосмислює роботу Пако Рабана в кінці 1960-х років і креативні ноу-хау Дому та представляє фірмові стилі бренду з квітковими принтами і унікальними матеріалами, такими як пластикові лелітки та металева сітка в відтінках бузкового, рожевого і помаранчевого кольорів.

Реклама

Колекція складається з максісукні з блискітками зі срібла і золота, мінісукні і мініспідниці, виконаних з пластикових деталей у формі квітки, романтичних суконь і спідниць з рожевим квітковим принтом, сукні і костюма зі сміливим помаранчевим принтом, що натякає на поп-мотиви 1970-х років. Також до капсули увійшли аксесуари у вигляді сережок з металевої сітки, культових сумок через плече Sparkle 1969 року і мінісумки через плече, виконаної з рожевих дисків і світлої металевої сітки.

Креативний директор Paco Rabanne Жюльєн Доссена каже: "Співпраця у цій ексклюзивній капсулі з Mytheresa була дуже захопливою. Натхненням для колекції послугували деякі знакові речі з архівів Paco Rabanne, а також у поп-культурі 1970-х. Mytheresa – сильний і модний партнер, з яким завжди приємно працювати".

<b>Paco Rabanne x MyTheresa</b>

Капсула Paco Rabanne x Mytheresa буде доступною на mytheresa.com з 19 лютого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.