До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Лондоні: нові колекції Erdem, Chalayan і JW Anderson

Відсилання до робіт Сесіла Бітона в колекції Erdem, аскетичність австралійських аборигенів у Chalayan і "новий шик" Джонатана Андерсона – розповідаємо, що дизайнери представили на Тижні моди в Лондоні.

Erdem

Головним джерелом натхнення для Ердема Мораліоглу в новому сезоні стали фотографії Сесіла Бітона, а саме – його портрети 1920-1930-х років. Деякі з представлених моделей були буквально взяті зі світлин фотографа.

Реклама
Erdem осінь-зима 2020/2021

Дизайнер представив чорний гладкий макінтош, в якому був сфотографований естет Стівен Теннант. А потім була копія сукні з перловими низками, в якій Бітон з'явився на автопортреті. Були і сукні з тканини і сріблястого мережива, чорно-білі принти у вигляді шахової дошки, натхненні ранніми фонами Бітона; відгомони оборок і костюмованих рожевих парч, і піжамний костюм П'єро, один з улюблених костюмів фотографа. Але кожен образ Erdem створений з урахуванням способу життя дівчат і жінок 2020-х років.

Erdem осінь-зима 2020/2021

Переглянути всю колекцію Erdem осінь-зима 2020/2021.

Chalayan
Chalayan осінь-зима 2020/2021

Для сезону осінь-зима 2020/2021 Хуссейн Чалаян представив свій погляд на світ австралійських аборигенів через традиції, що поєднують історію, віру і географію. Дизайнер продемонстрував речі, які поетично досліджували і сформулювали силуети з нового погляду. Халат у стилі мілітарі з потрійною кишенею; серія ременів на плечах; спотворені, м'які речі з бавовни стали головними орієнтирами лінії. Драпірування стало головною технікою роботи з матеріалом і красувалося на всьому: від штанів до громіздких кейпів. Чорний і бежевий – основні кольори – підкреслили своєрідний аскетичний настрій колекції.

Chalayan осінь-зима 2020/2021

Переглянути всю колекцію Chalayan осінь-зима 2020/2021.

JW Anderson

"Новий шик" – термін, який Джонатан Андерсон придумав для своєї нової колекції. Дизайнер неповторний в виведенні нових форм та ідей. У час, коли жіноча мода потребує певних покажчиків, він представляє колекцію, яка вносить ясність і різноманітність, а головне – відповідає на потреби жінок.

JW Anderson осінь-зима 2020/2021

Головна думка Андерсона під час створення колекції зосередилась на тім, який вигляд має мати жінка, аби привабити всю увагу. Одне з рішень – сильний силует, який можна створити за допомогою пальт. Так, Джонатан представив три ітерації величезних трапецієподібних фігур з донегальського твіду і вовни. Класику він доповнив шкіряними комірами і пишними едвардіанськими плечима. У новій колекції JW Anderson можна знайти відсилання до високої моди ХХ століття. Абсолютними лідерами Андерсона стали дві казково сучасні сукні з мішурою, які нагадували вбрання з запальних 1920-х років.

JW Anderson осінь-зима 2020/2021

Переглянути всю колекцію JW Anderson осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.