До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минуло шоу Dolce & Gabbana Alta Moda в театрі "Ла Скала"

Доменіко Дольче і Стефано Габбана вміють викликати своїми шоу щирі емоції. Особливо успішно вони це роблять під час кутюрних показів. Наприклад, влітку дует влаштував шоу Dolce & Gabbana Alta Moda на Сицилії, а тепер запросив гостей в міланську оперу "Ла Скала".

Місце проведення показу обрали не випадково: головним джерелом натхнення для дизайнерів стала італійська опера і її героїні. Так, на подіумі глядачі побачили образи, що нагадують про Аїду, Тоску і Мадам Батерфляй.

Реклама

Коди Dolce & Gabbana – від барокового стилю до південної чуттєвості – стали ідеальною базою для пишної оперної естетики. Дизайнерський дует багато працював з парчею, мереживом і складними техніками ручної роботи, так створив образи, гідні наймасштабніших сцен і постановок. "Ми завжди любили оперу і її героїнь, – розповідають Доменіко Дольче і Стефано Габбана. – Вони зачаровують нас щоразу, коли з'являються на сцені, адже вони є втіленням тієї самої мрії, де почуття завжди перемагають".

Так, відкрила шоу модель у розкішному кейпі з органзи, розшитому аплікаціями з люрексу і парчі, а також облямованому пір'ям. Вона миттєво нагадала глядачам про образи з опери Пуччіні. Не менше захоплення викликало золоте вбрання Аїди та орієнтальні мотиви з "Мадам Батерфляй", тремтлива романтика "Травіати" і класика "Дона Карло".

Що відбувалося за лаштунками, дивіться в атмосферній і захопливій стрічці:

Всю колекцію Dolce & Gabbana Alta Moda дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.