До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Досліджуючи Маттергорн: новий годинник Hublot Big Bang All Black Zermatt

Швейцарський годинниковий бренд Hublot пропонує лімітовану серію чоловічих і жіночих годинників, присвячену вершині Маттергорн, з використанням кераміки — Big Bang All Black. Представили її чемпіони Швейцарії зі швидкісного спуску і слалому Корінн Зутер і Тангі Неф.

Маттергорн — культовий символ Швейцарії. Гранована пірамідальна форма гори робить її миттєво впізнаваною серед тисяч інших альпійських вершин. Чоловічі й жіночі моделі відрізняються, але доповнюють одна одну. Вони являють собою два обличчя єдиної ідентичності — як дві сторони однієї гори.

Реклама

Чоловіча версія діаметром 44 мм була представлена в кількості 100 штук з індивідуальними номерами. У корпусі з чорної кераміки міститься хронограф з автоматичним підзаводом, який видно крізь задню кришку із сапфірового скла. Віддані естетиці All Black, годинники виготовлені тільки в чорних і сірих тонах.

Жіноча версія діаметром 41 мм доступна всього в 50 екземплярах. Вона вирізняється безелем, прикрашеним 36 чорними діамантами. Версія втілює характерну подвійність All Black, використовуючи звичне білосніжне сяяння діаманта та перетворюючи його на глибокий чорний колір для контрасту. Модель обладнана калібром хронографа з автоматичним підзаводом і запасом ходу на 42 години.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.