До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot і Arturo Fuente представляють лімітовану серію годинників Big Bang Fuente

Hublot і сигарний бренд Arturo Fuente представляють лімітовану серію годинників Big Bang Fuente на честь Карлоса А. Фуенте — старшого, гіганта сигарної індустрії і законодавця моди.

Карлос А. Фуенте — старший народився 1935-го у Йбор-Сіті. Ще під час навчання в початковій школі він почав працювати в невеликому сигарному бізнесі свого батька Артуро. Навіть у дитинстві частина щоденних домашніх обов’язків полягала в тому, щоб спершу зробити 50 сигар, а потім братися до занять. Через любов до своєї родини і мистецтва виготовлення сигар Карлос-старший працював і допомагав своєму батькові, доки той не пішов на пенсію.

Реклама

Наприкінці 1950-х Карлос-старший очолив сімейний бізнес, а вже в 1960 роках справа сягнула розквіту. Однак Фуенте був змушений перенести виробництво в Нікарагуа, де фабрику незабаром спалили революціонери. І знову сім’я була змушена покинути країну й перенести свою справу до Гондурасу, але нещастя наздогнало їх і тут, коли в 1980 році згорів новий завод. Попри серію невдач, дон Карлос не відмовився від боротьби й відкрив нову фабрику в Домініканській Республіці. Відтоді Arturo Fuente став одним з найвідоміших і найпопулярніших сигарних брендів у світі.

Годинник обмеженої серії Big Bang Fuente віддає шану сазі про Карлоса А. Фуенте — старшого. Його глибокі знання у своїй галузі й відданість власній справі зробили його провідною зорею і джерелом натхнення в сигарній індустрії. Команда Hublot наповнила культовий годинник Big Bang усіма кодами бренду: на чорній кераміці вигравіювано візерунок у вигляді тютюнового листа.

Римські цифри в годиннику Fuente надають йому автентичності. Числа взято з годинника, який історично фігурував на родовому гербі. Це відсилання до девізу Fuente: "Ми ніколи даремно не марнуватимемо часу". Ще одна емблема — коронований лев — з’являється на позначці "9 годин" на знак визнання того, що бренд постачав сигари до іспанського двору.

На зворотному боці годинника вигравіювано напис "Big Bang Limited Edition" і власний номер виробу обмеженої серії всього зі 100 екземплярів. Історичний логотип Fuente розміщений у центрі, а ініціали "AF" (Артуро Фуенте) було замінено тут на "CF" (Карлос Фуенте — старший) і слова "Edición de homenaje" (у перекладі з іспанської — "серія на честь"). Годинник Big Unico Arturo Fuente Ceramic постачається в ефектній лакованій дерев’яній подарунковій коробці, яка слугуватиме і подарунковим футляром для годинника, і х’юмідором для сигар.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.