До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минула ювілейна вечірка Hublot Loves Art

Вперше в історії Hublot зібрав п’ять знаменитих художників-амбасадорів бренду в компанії друзів і знаменитостей, щоб відзначити 10-річчя своєї любові до мистецтва. Для святкування цього ювілею швейцарський бренд вибрав знамениту артсцену Маямі й улаштував зіркову вечірку.

Унікальна виставка імерсивного мистецтва відбулася у Faena Forum у Маямі-Біч. Hublot, відомі своєю підтримкою виставки Art Basel і заходів у Маямі, повернулися до фірмового стилю, вперше запросивши одних з найзнаковіших представників у галузі мистецтва й дизайну: Семюеля Росса, Шепарда Фейрі, Максима Плешіа-Буші, Марка Ферреро й Рішара Орлінскі, а також переможця Hublot Design Prize 2021 Мохаммеда Іман Фаяза.

Реклама

Роботи й проєкти художників-партнерів Hublot втілилися в життя у світловій та звуковій презентації. Під час вечірки бренд також представив обмежену серію годинників, авторами яких є Шепард Фейрі (годинник Hublot Classic Fusion Chronograph Shepard Fairey), Максим Плешіа-Буші (повна ретроспектива, що показує еволюцію дизайну годинника з колекції Sang Bleu), Марк Ферреро (годинник Big Bang Marc Ferrero One Click) і Рішар Орлінскі (повна ретроспектива колекції Classic Fusion, включно з кольоровою керамікою).

Марк Ферреро, Семюель Росс, Рікардо Гвадалупе, Шепард Фейрі, Максим Плешіа-Буші, Мохаммед Іман Фаяз

"Hublot демонструє свою любов до мистецтва вже десять років, і якою ж насиченою була ця творча співпраця! Ми дуже втішені можливістю повернутися до Маямі й відсвяткувати цю знаменну віху разом з нашою родиною художників та амбасадорів. З любов’ю Hublot до мистецтва й наших партнерів-художників святкування ювілею стало виявом вдячності за спільну роботу й поваги до їхніх поглядів на час, а наші годинники й витвори показують те, як ми об’єднали свої творчі можливості через мистецтво", — прокоментував Рікардо Гвадалупе, генеральний директор Hublot.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.