До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot представляють новий годинник Big Bang Unico Yellow Magic

Yellow Magic — назва нового годинника з яскравої високотехнологічної кераміки. Жовтий — основний колір, який широко представлений у природі. Проте, в такому матеріалі, як кераміка, його складно і майже неможливо відтворити. Як справжній лідер інновацій, Мануфактура Hublot завдяки своєму багатому досвіду змогла втілити неможливе — створити першу кераміку яскраво-жовтого кольору. Годинники випущені обмеженою серією з 250 екземплярів.

Запатентований матеріал, повністю розроблений і виготовлений відділом досліджень і розробок Мануфактури і її лабораторією, з'явився після чотирьох років досліджень, присвячених пошуку ідеального балансу між температурою і тиском. Майстри Hublot успішно впоралися із завданням зберегти властивості і колірні вимірювання пігментів і водночас збільшити зносостійкість кераміки. Годинна новинка Big Bang Unico Yellow Magic має ультрабарвистий дизайн: фланець, індекси, лічильники хвилин і секунд, арабські цифри і стрілки сонячно-жовтого кольору підкреслюють конструкцію механізму, яку з лицьового боку захищає сапфірове скло.

Реклама

"Після створення яскраво-червоної кераміки, запатентованої в 2018 році, стало очевидно, що нам підвладна майже вся колірна палітра. Годинники Big Bang Unico Yellow Magic не лише відповідають головним колірним трендам року згідно з Pantone вони відкривають шлях у майбутнє. Майбутнє, де ми фокусуємося на розробці інноваційних матеріалів галузі, що не знає меж. Наш підхід до інновацій відображений у нашому головному принципі: "Бути першими, унікальними і неповторними". І найкраще ще попереду", поділився Рікардо Гвадалупе, генеральний директор Hublot.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.