До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 статей, які ви могли пропустити цього тижня: 8–13 квітня

Тиждень, що минає, видався насиченим на новини й події — в цьому потоці легко було пропустити важливі й цікаві теми. Саме тому щовікенду vogue.ua вибирає топ-матеріали, які вийшли на сайті впродовж останніх семи днів.

Реклама

Яким буде національний павільйон на бієнале у Венеції: розповідають куратори та митці

"Українці не мають привілею думати лише про мистецтво і художні концепти. Присутність на Венеційській бієнале — нагадування про нас", — кажуть куратори українського павільйону Вікторія Бавикіна та Максим Горбацький. У ньому представлять інсталяцію, реалізовану разом з групою нейровідмінних художників, відеопроєкт про образ "бажаного біженця" та інші потужні мистецькі висловлювання — розповідаємо все, що треба знати про Україну на бієнале.

Три видатні науковиці відповідають на серйозні і не дуже запитання про роботу, стосунки, наукові закони та міфи

Стереотип про жінок-вчених як синіх панчіх, замкнених у лабораторіях, безнадійно застарів: вони випромінюють красу й гумор, подорожують світом, досліджують речі та явища і мають фантастичний потенціал. Наймолодша докторка фізико-математичних наук в Україні Христина Гнатенко розвінчує міфи у новому спецпроєкті vogue.ua.

Що відомо про Met Gala 2024

До найголовнішої модної події року, балу Інституту костюма Met Gala 2024, лишається кілька тижнів. Зібрали все, що наразі про нього відомо: дата, тема, дрескод та інші важливі деталі.

Ікона стилю: Марк Джейкобс

Марк Джейкобс захопив модну індустрію штурмом, ще коли був підлітком. Вже тоді він мав унікальний вигляд, стиль і бачення, які вирізняли його серед інших. Від бунтівного адепта гранжу до еталона новітнього дендизму — прослідковуємо еволюцію стилю дизайнера.

7 найцікавіших виставок квітня у Києві та Харкові

Гід найважливішими мистецькими подіями квітня: Алла Горська в Українському Домі, новий проєкт Іллі Чичкана в галереї "Лавра", масштабна експозиція Павла Макова в харківському ЄрміловЦентрі — на нас чекає чимало захопливих досвідів.

Ароматерапія: які ефірні олії допомагають проти стресу та втоми

У стресові періоди знаменитості, від Гвінет Пелтроу та Міранди Керр до зірок NBA, використовують ефірні олії — бо переконані, що це повертає гармонію тілу й розуму. Експерти розповідають, які олії краще обрати і як, коли й де їх використовувати.

Зухвала та смілива: як змінився стиль Крістен Стюарт

В її образах все менше стриманого елегантного твіду і дедалі більше бунтарства. Боді та колготки, ультракороткі шорти, панчохи с поясом напоказ — нові модні формули акторки Крістен Стюарт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.