До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зухвала та смілива: як змінився стиль Крістен Стюарт

Крістен Стюарт може бути для усіх обличчям Chanel, але цього року її особистий стиль став набагато сміливішим — у її образах все менше стриманого елегантного твіду і дедалі більше бунтарства.

Реклама

Нещодавно акторка потрапила в заголовки газет, одягнена в боді українського бренду bettter і колготки Wolford. Після цього вона продемонструвала провокаційну інтерпретацію костюма-трійки, доповнивши ансамбль лоферами і "забувши" вдягнути спідню білизну. Що спонукало її до цієї зміни — запитують шанувальники Стюарт. Хтось вважає, що ці зміни вже були потрібні, адже всередині вона абсолютний панк, а хтось пов'язує це з новим фільмом "Любов, брехня та кровопролиття".

Новий настрій актриси останніми днями підкреслили ще кілька зухвалих образів — на The Late Show до Стівена Колберта вона прийшла у чорному топі та атласній спідниці в підлогу з останньої колекції Mônot. Доповнювали цей ансамбль прозорі гольфи, класичні чорні протисонцеві окуляри Ray-Ban Wayfarer та кремові човники Chanel. Також актриса із задоволенням підтримує тренд на ультракороткі шорти, поєднуючи їх навіть із бежевими капроновими колготками. З останніх, схоже, нарешті знято модну анафему.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.