До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ремінь на стегнах — модний прийом, який повертається з минулого

Ремінь, розміщений низько на стегнах, став зіркою безлічі образів на подіумах сезону весна-літо 2024. І знаєте що? Він має доволі розкішний вигляд.

Реклама

Якби ви ранжували всі модні тенденції, що повертаються з нульових, за рівнем жаху, який вони викликають у середньостатистичного міленіала, можна припустити, що ремінь на низькій посадці посяде одне з провідних місць у списку. Цей аксесуар навіює спогади про Брітні Спірс у джинсах і коротких топах, Маріссу Купер із серіалу "Чужа сім'я" і Destiny's Child в кожній її появі в засобах масової інформації між 2000 і 2010 роками. Перенесімося на 20 років уперед — пояс з низькою посадкою став зіркою незліченних образів на подіумах сезону весна-літо 2024, але в оновленому вигляді.

Якщо заглибитися в історію на 100 років тому, можна побачити, що походження цього тренду набагато вишуканіше. Популярний силует Коко Шанель із заниженою талією став головним вбранням для гламурних тусовниць у Нью-Йорку 1920-х років у сукнях із блискітками та вовняних пальтах. Але, на щастя, здається, що ітерації силуету із заниженою талією 2023 року набагато ближчі до цієї естетики, ніж будь-які інші.

У першій колекції Пітера Гокінса для Tom Ford він віддав перевагу роботі Форда в Gucci з витонченими сукнями, прикрашеними ременями із золотими акцентами. Тим часом у Burberry Деніел Лі заново винайшов культовий тренч бренду з новим силуетом та спущеним поясом, що облягає стегна. Проте були й класичні нульові в Conner Ives, де штани та глибокі мідісукні перетиналися золотистими круглими поясами — але важливо відзначити, що ці вироби виконані з чорної тканини, яка надає їм вишуканішого, естетичнішого вигляду.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.