До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вінтажні сумки: 8 класичних моделей, у які можна інвестувати

З кожним сезоном вінтажний одяг і аксесуари від провідних брендів, які залишилися поза часом, стають дедалі популярнішими. Культова сумка великого модного Дому, якщо її правильно вибрано, ніколи не втратить своєї цінності. Редакція Vogue рекомендує 8 основних вінтажних сумок, на які варто виділити гроші з бюджету.

Hermès
Сумка Hermes KellyСумка Kelly

Невелика, елегантна модель Kelly сподобалася багатьом не тільки завдяки дизайну, але також через її історію — цю мініатюрну сумку було названо на честь княгині Монако Грейс Келлі. Крихітка Kelly сьогодні оцінюється в кругленьку суму — € 13900.

Реклама
Chanel
Сумка Jumbo ChanelСумка Jumbo

Впізнавані за кілька секунд, непідвладні часу знакові коди дизайну Chanel уособлюють усі цінності, які Коко Шанель заклала в основу бренду. Однією з найяскравіших моделей, що поєднує все найкраще французького модного Дому, стала стьобана сумка Jumbo із чорної шкіри, з переплетеним шкіряним ланцюжком і фірмовою застібкою. Вічна класика, яка обійдеться в € 5680.

Louis Vuitton
Сумка Sofia Coppola Louis Vuitton Сумка Sofia Coppola

Неймовірно практичний формат сумки французького модного Дому Louis Vuitton Sofia Coppola дає змогу носити цей аксесуар у будь-яку пору дня — чи то ділова зустріч, чи звичайна прогулянка або вечірній вихід. Однойменна модель дістала ім’я на честь культового режисера Софії Копполи, яка також стала обличчям кампанії Louis Vuitton. Щоб роздобути собі в колекцію таку сумку, доведеться витратити € 2450.

Dior
Сумка седло DiorСумка-сідло Dior

Попри свою досить незвичайну форму, сумка-сідло Dior стала однією з найвідоміших моделей французького модного Дому. Оригінальний дизайн створив Джон Гальяно в 1999 році, а кілька років тому цей аксесуар голосно повернувся на модну сцену і є одним з найпопулярніших на ринку. У випадку із сумкою-сідлом ліпше інвестувати в класичні моделі із чорної або коричневої шкіри. Ціна виробу — € 1790.

Saint Laurent
Сумка Saint LaurentSaint Laurent

Дуже практична форма цієї класичної сумки Saint Laurent — один з найуніверсальніших аксесуарів лейбла, і одна з найпопулярніших сумок в індустрії. Модель чорного кольору — безпрограшний варіант для інвестиції, але якщо є бажання вирізнитися, то варто звернути увагу на варіант із червоної шкіри. Ця сумка, яка, до слова, стала фетишем Кейт Мосс, обійдеться вам у € 1490.

Hermès
Сумка Constance Сумка Constance

Головною особливістю цієї практичної моделі стала трансформовна ручка, яка дає змогу носити сумку як на плечі, так і на тілі. Модульний характер, позачасові закруглені лінії й знакова пряжка у формі літери "Н" роблять Constance універсальним аксесуаром у гардеробі. За останні 10 років, у період з 2006 по 2018 рік, вартість цієї сумки зросла до € 5980.

Ralph Lauren
Сумка Ricky BagСумка Ricky Bag

Нещодавно сумка Ricky Bag, дизайн якої Ральф Лорен розробив на честь своєї дружини, отримала нове життя. Головна перевага цієї моделі в поєднанні якості, елегантності й низької ціни — усього € 390.

Fendi
Сумка FendiСумка Peekaboo

Практичність, грайливий дух і елегантність цієї культової сумки Peekaboo італійського модного Дому Fendi, яка запозичила свою назву в гри в хованки, — роблять її універсальним солдатом у гардеробі кожного. Ціна такого аксесуара — € 2790.

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.